Positivt inställd

Ett till inlägg i inspirationskategorin! Tummen upp för det!
 
 
Kommer ni ihåg KÄNSLAN av att BESTÄMMA att man nu skulle skaffa BARN? Det var ett extremt stort beslut och snart skulle det hända. Jag minns att vi låg i sängen och såg på en film. Och jag kände att snart är det någon som ligger emellan oss. Det var så jäkla längesedan jag tänkte på det, och minnet har liksom samlat damm. Vad man istället minns är tiderna efter det beslutet. Alla negativa testet och allt misslyckande. 
 
Men (nästan) hela den här veckan har varit som den där beslutsdagen. Går runt och tänker att vi snart kommer att ha barn. Att det kommer finnas en mini-snutte snart! Och snart måste inte betyda nu nu nu. Det kan få dröja. Men det kommer att hända. One way or another. 
 
Tror stenhårt på att allt kommer i rätt tid! Och även om en kan vara otålig kanske tidpunkten kan vara bättre. Vi håller t ex på att renovera, och det skulle ju vara skönt att slippa tänka på det när man var gravid. Hur som helst, fortsätt vara positiva! <3 
 
Kramar! 
 
 

Kommentarer
Anonym säger:

Hej tänkte bara säga att idag var jag hos min bm och frågade om jag kunde ta bisolvon för att lösa upp slämmet i halsen. Jon kollade någon sida och sa att man ska vara försiktig med det i början av graviditeten åtminstånde. Så tänkte på dig som provat bisolvon metoden. Tänkte att det kanske är en metod som i te alltid är så bra. Så även om jag är i vecka 25 tyckte hon att kag skulle ta något annat som var mer lämpligt för gravida.
Kram på dig!

2013-10-22 | 10:44:54
Malin säger:

Härlig inställning!! :D fortsätt med den! När jag blev gravid och hade ett läkarbesök sa jag att jag tyckte det hade tagit lång tid att bli gravid, nästan ett år. Han skrattade lite åt mig och sa att ett år i min ålder inte var någonting, det var normalt. (jag är 23) jag tyckte att det var sjukt lång tid men det är väl för att man är så inställd på att det bara ska hända när man vill, kontrollbehov..
Fortsätt med din goa inställning! :)

2013-10-22 | 19:26:31
snuttens.blogg.se säger:

Anonym: Slemmet man löser upp är innan befruktning skett, sedan slutar man med det. Och 5-6 dagar senare fäster ägget i livmoderslemhinnan. Då är det viktigt att det är tjockt. Men visst har du rätt, det är nog inte den bästa idén att använda läkemedel som egentligen är utsatt för något annat. Kram!


Malin: Jaaa! Du har helt rätt! Svårt att minnas bara. Kramar!

2013-10-23 | 18:26:37
Bloggadress: http://snuttens.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback