28 December

 Dagarna går lite segare nu utan R. Jag saknar honom något otroligt. Vi har inte så bra kontakt nu när jag är här, vilket är ganska konstigt. Jag menar, den första tiden av vår relation var ett distansförhållande. Vi, om någon, ska ju kunna veta hur detta avstånd ska klaras av. Men allt blir bara konstigt. Det blir ett par sms, mycket korta telefonsamtal, men mest bara saknad.
 

Läget

Jag är kvar här i Sverige. Det kommer jag antagligen vara ett tag. Det är skönt att veta att jag inte ska tillbaks än.

Det här med bebisbakandet känns så långt bort just nu... Har knappt tänkt på det. Det blir ingenting denna månad heller eftersom R och jah varit ifrån varandra. Ibland hade det varit rätt najs att kunna skaffa barn helt själv.

Dagen innan jag åkte hit så fick jag veta att en kompis blivit gravid. Det vat hennes andra försök. Först blev jag chockad. Sedan glad. Och nu... ja, när jag tänker på det känns det tomt igen. Så jag tänker inte på det. Jag njuter av Sverige.

Vi har åkt skidor och skridskor. Och pulka. Vi har besökt de underbara caféerna i Gamla Stan. Minnen... Men jag saknar R.

Jag hoppas att ni har det gott! God Jul på er och Gott Nytt År! Kram!

Depp

Imorgon åker jag äntligen iväg. Tidigare har jag varit osäker över att stanna kvar i Sverige. Dels för att jag missar plugg och prov. Men efter dagens händelser har jag bestämt mig för att det antagligen är bäst. R måste också inse på allvar att jag inte alls mår bra. Jag kanske hinner ångra mig en tid utan honom, men just nu tvivlar jag. Hade det inte varit för R hade jag lämnat det här stället för längesedan.

Jag har ganska mycket av packningen kvar att göra. Det är bara att sätta igång.

ångest

Jag packar och städar. Har köpt presenter och slagit in dem också. Det har varit hela min dag! Jag har gråtit lite också. Det blir liksom en hälosam dos varje dag numera. Kan inte sätta fingret på exakt varför. 
 
Just nu är jag orolig över det faktum att jag kommer att vara ifrån R efter jul. Han åker tillbaka hit medan jag är kvar i Sverige. Får redan ångest över dagarna vi ska vara ifrån varandra. Det han inte vet just nu är att jag kanske är borta lite längre än planerat.
 
Känns som att jag lurar honom. Men just nu måste jag prioritera mig själv. Jag har varit sjuk i typ tre veckor och mår inte alls bra. R gör allt vad han kan - men just nu behöver vi bara lite mer tid. Och det är bättre att vänta ut i Sverige för mig. Allt är bra mellan oss - annars skulle jag inte ha ångest för att vara ifrån honom. Fuck, jag saknar honom bara av att tänka på att vi ska vara ifrån varandra. När blev jag så besatt av hans närvaro?!
 
Ursäkta de deppressiva inläggen. Jag behöver bara verkligen skriva av mig.. 

Arg

Igår var jag på en tillställning med en massa galna tanter. En bekant kom fram till mig och svärmor och frågar hur det går med plugget. "Bara bra", svarar jag då. "Strunt i studierna, när ska du ge henne (nickar mot svärmor) ett barnbarn då?", säger tanten skrattandes. Jag blir bara så irriterad, så jag väljer att gå därifrån utan att svara på hennes kommentar. "Oroa dig inte, HON (min svärmor) kan ta hand om ungen!", säger hon. 
 
Jag blir bara så illa berörd. Det stör mig något otroligt. Det är så mycket som är fel i dessa kommentarer. Vi kan kanske göra en liten sammanställning: 
 
1. Vad har hon att göra med om jag skaffar barn eller inte?!
2. Ska jag skaffa barn för HENNES eller svärmors skull?! 
3. När jag skaffar barn ska jag se till att jag har den tid jag behöver för att ta hand om det barnet. Jag tänker absolut ine förlita mig på att någon annan (förtom R) ska behöva ta hand om det.
4. Varför antas det att man inte försöker..?
 
 
 

17 December

Jag är så glad! På onsdag landar vi i min kära hemstad! Jag hoppas på ett ordentligt vinterväder så att R får uppleva detta. Jag kan inte minnas att han någonsin varit i Sverige under riktigt snöiga och juliga tider. Det ska bli jättekul!
 
Tänkte köpa med mig lite presenter till familjen så idag ska det shoppas! 
 
Jag vet inte om det blir något försök denna månad... R kommer tillbaka hem tidigare än vad jag gör och vi kanske missar ägglossningen. Vet dock inte. Men det kanske är lika bra... att inte ha crazy-koll på planeringen. Jag vill ta det lite lugnt. Och det händer när det händer.
 

15 December

Jag har varit så otroligt ledsen idag. Men glada nyheter från brorsan gjorde att dagen ändå tog en sväng mot det något ljusare.

Han berättade att han kommit in på lälarlinjen. Jag är så himla glad för hans skull. Han har velat det här så länge!

Jag åker tull Sverige på onsdag. Jag ser verkligen fram emot att lämna det här landet. Det suuuuger. Sverige är bäst.

Nu kan jag förstå att invandrare har svårt att integrera sig när man innerst inne tycker att hemlandet var det bästa! Fast nu är det ju så att Sverige faktiskt är bäst. Vet faktiskt inte om jag kommer tillbaka till nyår som det är bestämt.

Annars då? Jo, min dator skärm fungerar inte längre, så det blir färre blogginlägg och dessutom svårare att svara på kommentarer..

Blogg.se-appen suger förresten. Jag ska sitta här och irritera mig på den ett tag nu. Med en kopp te. Mums. Jag älskar te.

Mens

Det gjorde ondare än vad jag trott att det skulle göra. Att få mensen alltså. Det gör ont fysiskt och psykiskt... Detta trots att jag var beredd... Just nu känns en graviditet väldigt långt bort från mig. Och ytterligare 35 dagar känns som
en evighet. Kram på er! Jag har saknat er och bloggen!

14 December

Även om jag vet att det är högst otroligt så önskar jag att det blivit någonting... Samtidigt vet jag att EN gång vid rätt tidpunkt räcker. Jag är fortfarande inställd på att mensen ska komma, men vill gärna att den inte gör det.. Tre dagar kvar till BIM.
 
Hade faktiskt trott att den skulle ordna upp sig - dvs sluta vara såå lång! Jag står inte ut med dessa långa cyklar. Jag som tyckte att 32 dagar var långt. Nu vill jag gärna att den går tillbaka till det. 
 
Om den inte kommer på måndag så testar jag på onsdag morgon. Men den kommer. 

Back

Skrev ett ganska lång inlägg om varför det hade blivit en bloggpaus men det försvann..? Jättekonstigt, men eftersom att jag är trött (och ganska kissnödig) så får det förbli ett mysterium.
 
Denna månad har varit otroligt skön! Jag har kunnat slippa tänka på menscykeln och dagräknandet. Lite nyfiken var jag ju ändå... trots att det är väldigt otroligt att jag skulle blivit gravid denna månad. 
 
Jag ligger på dag 30-någonting. Dag 37 brukar vara den jag har min mens på... i alla fall de senaste två gångerna. Det är alltså den 17 december. Jag vet med all säkerhet att den kommer; Jag har redan haft lite mensvärk på gång.  Blir 2013 vårat år? 
 
Jag håller tummarna. 

SNÖ

Alla laddar upp bilder på hur mycket snö det är hos dem... Hittade två megasnöiga bilder hos min syster. Lite chockad men jag hoppas att det blir bättre tills vi kommer. Jaja, jag känner ju mig lite utanför, så nu var jag ute och fotade under min långpromenad. Titta, vad mycket snö vi har här!
 
Mysigt, va? 

6 November

Allting är bajs. Men jag vet att det lär vända om. Jag och mitt arsel har legat i sängen typ i två dagar. Jag har inte gjort någonting produktivt. Jag tycker lite synd om R som måste stå ut med mig. Idag har jag i alla fall tänkt att jag ska bli frisk. Febern är borta och nu återstår bara den massiva huvudvärken. Det känns som att en liten, liten apa sitter på huvudet och bankar in min frontal-lob var tredje sekund, med ett baseball-rack. 
 
Fast när R kommer och kramar om lugnar apan ner sig lite. Nu ska jag youtuba slut dagen.
 

5 December

Godmorgon på er! 
 
Har hört att det är snöstorm i typ hela Sverige! Här snöade för första gången igår, men det är redan borta. Jag är en snö-älskare typ två dagar under vintern, sedan vill jag att det ska bli vår. Jag ser såå fram emot att fira jul i Stockholm igen! Bara två veckor kvar innan vi åker iväg! 
 
Ungefär 12 dagar kvar till BIM, om jag fortfarande ska räkna med att den är 36 dagar lång. Jag vet inte varför jag fortfarande räknar på det... Jag hoppas ju fortfarande att det ska finnas en chans. Det finns det ju. Trots att vi bara fick det till två gånger - antagligen inte ens under ÄL. 
 
Vi har inte hunnit med ORDENTLIGT sexande denna månad med kladd och sådant (if you know what I mean) så JAG VET att chansen är liten! Men varför kan man inte sluta hoppas?!

Idag

Vart alldeles för nyfiken och kollade precis vilken dag i cykeln jag ligger. Dag 24 har jag nästan tagit mig igenom! Nästan två hela veckor ska jag ta mig igenom fortfarande. 
 
Jag har legat i sängen och ätit chips hela dagen. Det enda jag ätit. Känns superdåligt. Saknar R något otroligt. Han är i huvudstaden och var på ett möte i parlamenthuset. Supercoolt! Jag har aldrig varit därinne. Längtar till att höra hur det var.
 
Annars då? Jag har suttit och irriterat mig asmycket på Isabella Löwengrip aka. Blondinbella. Varför är hon så irriterande?! 

TIllbaka

Så nu är jag tillbaka! Med pompa och ståt! Eller inte... Jag har blivit sjuk. Men det är ju då blogguppdateringen blir bäst. Just nu vet jag inte alls var jag ligger i cykeln. Hade tid att kolla igår också men gjorde det inte. Jag har verkligen njutit av helgen. Att inte tänka på cykeln överhuvudtaget. Det har varit otroligt skönt.
 
Men nu är jag väldigt nyfiken! Jag kanske hade ÄL i helgen, men faktum är att jag inte alls vet. Det skulle varit tröstande om jag visste att vi fått till det varannan dag. Men det där höll ju INTE alls. 
 
Så det blir nog minst ett försök år 2013 också... Om inte vi går under 21 december, hehe.