v13+4

Jag har ju totalt glömt att uppdatera på hur det gick hos läkaren! Jag fick komma in och jag måste medge att lite nervöst var det ju. Jag förklarade att jag gärna skulle vilja göra NIPT-testet och att vi också ville veta könet. Samtidigt var det viktigt att jag inte fick veta vad det var om läkaren såg någonting på skärmen. "Vi vill ha reda på det tillsammans, jag och min man". Ville inte säga någonting om en gende reveal  för det känns så pinsamt på något vis. 
 
Väl på skärmen uppenbarade sig en liten bebis på 7,7 cm. Blir fortfarande chockad av hur alla kroppsdelar var där. Jag kunde se fyra fingrar och sen en tumme, en liten liten näve. Det var verkligen obeskrivligt. Läkaren tog sig tid till att förklara en massa och printa ut en massa gulliga bilder. Gud, vad jag älskar just den här läkaren. Kunde dock inte bärga mig till att komma hem. Ringde på vägen hem och berättade för R att allting såg bra ut. Nackspalten mätte bara 1,3 eller något liknande, jag pustade ut. Bara NIPT också visar bra resultat.
 
Vi berättade också för lille Abir att han nu skulle bli storebror. Han har varit så gullig och omtänksam sedan dess. Den första reaktionen var nog lite chock. Frågorna kom allteftersom. Nästa dag låg vi i säng och bläddrade igenom Preglife-appen. Det är så mysigt att dela med av graviditeten med honom. 
 
Nästa dag åkte vi till familjen med tårta för att göra det hela officiellt. Att berätta gôr det hela så verkligt. I morse låg jag kvar i sängen och tänkte "jag är ju gravid... äntligen". 
 
 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback