Symtom


Jag har tappat aptiten totalt och jag mår illa hela morgonen och stora delar av eftermiddagen. Just nu är det bra som tur är. Jag trodde inte att jag skulle må så illa så tidigt i graviditeten Jag minns inte att det var så illa förra gången. Jag får kväljningar av att gäspa, av att borsta tänderna och när jag lagar mat. Har märkt att det blir lättare om jag håller andan medan jag lagar mat. Det är ju något. 

Det blir svårt att laga något som jag faktiskt vill äta. Tänkte väldigt länge på vad det var jag var sugen på och som jag kunde tänka mig att äta - det blev svenska pannkakor med sylt och grädde. Så otroligt gott. Tror det var två år sedan sist. Lagar alltid bananpannkakor eller havrepannkakor när det väl blir pannkakor. Utan sylt, utan grädde, utan smak, hehe. 

Det är inte lätt att få i sig något när man har noll aptit. Men det här är några grejer som jag kan tänka mig äta; snabbnudlar, mackor, kokt potatis, kokta grönsaker. Och frukt. Barndomsmat inser jag nu. Bättre detta än att gå hungrig och känna sig orkeslös vilket jag gjort i tre dagar nu. 

Ändå njuter jag av att vara just gravid. Det är mysigt. ❤



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback