Sexdrift

Jag har tänkt mycket på det här med hormoner och dess påverkan. Det känns så konstigt och otroligt att denna lilla molekulära struktur kan påverka oss till den grad att man känner sig som en annan människa. Så jag var väldigt nyfiken på att få tillbaka min kropp, en kropp utan de där extra hormonerna från staven. Jag var så nyfiken på hur jag skulle känna mig, hur kroppen skulle reagera... men framförallt var jag nyfiken på sexdriften. 
 
Kan gladeligen konstantera att det fått ett uppsving. Det gick bara från en dag till en annan. Och lite jobbigt också för R är ju inte available 24/7 så att säga. De senaste två dagarna har varit så sjuka. Jag lider av de mest absurda dagdrömmarna. De där drömmarna man inte gärna vill ha på en allmän plats. Blir alltid rädd att någon i folkmassan ska kunna tankeläsa, och få reda på vad jag "råkat" fantisera om.
 
Jag antar att jag hade min ägglossning igår. Jag har inte riktigt koll på min cykel just nu. Men igår hade jag så otroligt mycket mensvärk. Det gjorde så ont hela dagen, men jag fick ju någon sorts blödning för mindre än två veckor sedan... Trots detta förväntade jag mig att mensen skulle komma när som helst. Idag är värken helt borta. Om jag kände av ägglossningen så pass mycket är jag sjukt orolig för mensen.
Blåmärket efter uttaget av staven. Den satt ordentligt fast - mild uttryckt.
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback