Groei maar.

Jag kan inte beskriva hur jag mår just nu. Mina ögonlock är så otroligt tunga. Har ONT i mina ögon. Sällan har jag haft ont i ögonen. Tror att jag behöver sova, men jag har så mycket att göra. I morse skulle jag städa, duscha, laga mat, plugga och hinna ut för en löprunda. Jag hann med allt det där förutom joggingturen. Problemet var bara den att jag spenderade typ 3 timmar att ligga i sängen och kolla på Grey's, och sedan stressade jag igenom allt det andra. Fick skjuta upp matlagningen till allra sista stund. 
 
Om jag ska vara ärlig hann jag faktiskt inte med allt som jag skulle plugga heller. Tänkte göra det nu när ungen somnat. Men jag oooorkar inte. :( Hatar när man måste välja mellan sömn eller något annat vettigt. Klart man väljer att sova. 
 
 
Jag och Abbelutt planterade lite olika grejer; bland annat: avokado, körsbärstomater, rädisor, solrosor, gurka och morötter. Min, host, "vår", avokado har redan slagit rot! Så spännande. Definitivt något roligt mankan göra tillsammans med sin unge. Han tycker nästan att det är lika roligt som jag tycker! 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback