Is het goed dan is het goed

Hade inget inne på förlossningen idag heller. Fick hjälpa till på materniteten. Har mest hjälpt med amningen. Fy vad jag kan sakna att amma en bebis. Det är ju bland det bästa som finns när det väl går bra. Och när bröstvårtorna vänjer sig vid att töjas ut och bli misshandlade. När allt går bra är det så fantastiskt. Kan sakna det så mycket. Längtar själv till en bebis. Försöker hålla benen korsade än så länge. 

Kommentarer
Madelene säger:

Följer fortfarande dig, sedan du väntade A & jag O. Har precis fött min andra nu och sitter och ammar med onda bröst, aaaah!

Svar: Aååååh, men grattis till din andra lilla bebis. Känner igen smärtan, hoppas du kan hålla ut ett tag till! Och tack för att du skrev! Puss!
Snutten

2018-03-12 | 22:57:59
Madelene säger:

Minns du att vi följdes åt när vi väntade dom? Du läste min blogg som jag hade då också.

Han blir 4 veckor till helgen & tar fel grepp.. kör med amningsnapp nu & förösker fasa ut den men inte enkelt. Bah! Roligt att bli barnmorska. Har arbetat som uska på förlossningen, så kul!

Svar: Jaaaa, klart jag minns! Hade så mycket fint stöd från bloggen där på slutet. Och alltid så kul att följas åt.

Amningsnappen var typ det som räddade mig från att ge upp amningen där och då. Skitjobbig att tvätta ur osv, särskilt under natten, minns att jag skippade den någon natt så jag var extra trött. Helt plötsligt var smärtan borta. Det var verkligen från en dag till en annan som det slutade göra ont. Men det var verkligen två månader av rent helvete.
Snutten

2018-03-13 | 15:43:03
Madelene säger:

Den här lilla människan vill inte gapa nog stort utan suger tag direkt på vårtan så fort den närmar sig munnen.. och tycker det är större intresse att peta ur den med tungan. Liten skitunge alltså, haha. Sitter vaken och kämpar med att han ska gapa! Irriterat honom & bytt blöja och tänt lampan... hehe

Svar: Gullunge! Hoppas han fattar snart så att du slipper ha så ont! Hur har det gått?
Snutten

2018-03-16 | 03:35:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback