Nattsömn och mini-tänder

igår var jag så himla glad. Abir sov för första gången en hel natt! Han var extremt trôtt. Men jag hade bestämt mig för att han skulle bada innan läggdags. Badet fylldes upp, både med vatten och leksaker. Sedan somnade han runt 20.30. Han vaknade tre gånger efter det, men kl 22 somnade han för sista gången. Sedan sov han till 05.30! Kan ni fatta lyckan?! 
 
Jag vaknade självklart upp flera gånger under natten och undrade varför han inte grät. Andas han fortfarande? Ligger han vaken och leker? Kanske gråter han, men jag hör inte? Vid 5.30 gick jag upp för att kissa och passade på att kolla in i hans rum. Han hade precis vaknat. Låg och vände på sig för att somna om, men det gick inte. Vi gick sedan in till mitt rum och somnade om. Så mysigt! 
 
När vi vaknade upp någon timma senare insåg jag att en liten tand tittade ut. Det är den vänstra tanden i överkäken som valde att titta ut först. Strax därefter bestämde sig den vänstra i underkäken att visa sig också! 
 
Jag hade tyvärr inte samma tur denna natt. Det var precis som vanligt, att han vaknade upp tre-fyra gånger. Fan, jag som hade hoppats på att han börjat sova hela nätter... När började era småttingar sova ordentligt?

Kommentarer
Hanna säger:

Min Charlie sover redan hela nätter :).Tror det blev 5:e natten i rad nu som han har sovit 18-06.Han är 2,5 månad nu.Men jag ger ersättning så det är ju såklart svårt att jämföra.Kram på dig!

Svar: Aååååh, vad underbart! Lyckost!
Snutten

2015-03-10 | 06:49:21
Bloggadress: http://www.nouw.com/drommenomettbarn
Hanna säger:

Ja verkligen!Jag klagar inte ;)!Superskönt :)

2015-03-11 | 16:27:20
Hanna säger:

Ja verkligen!Helt underbart och klagar inte ;).

2015-03-11 | 16:28:27
Bloggadress: http://www.nouw.com/drommenomettbarn
Lin säger:

Ledsen att säga det, men Lukas sover INTE hela nätter. Oftast vaknar han två gånger och det går ledig att natta om honom i han egna säng utan det enda som finskt är att lägga sig ihop med honom i gästsängen på hans rum... Sen ligger han och sparkar o vrider sig.
Han brukar vakna mellan kl 6-7 på morgonen vilket iof är en förbättring, för fram tills några månader så vaknade han alltid vid kl 05.
Jag hoppas detta snart blir bättre för det tar verkligen på krafterna att inte få sova ordentligt... Kramar

Svar: Vilken kämpe du är.. Hoppas det blir bättre för dig med. Saknar att sova. :(
Snutten

2015-03-11 | 19:36:14
Anonym säger:

Gud vad jag längtat efter att du ska skriva.
Hugo sover hela nätter och gjort det i någon vecka. Fyllde ett 18/2. Om ni inte redan gör det så ett tipps att ge gröt precis innan han ska sova. Jag tror mycket är det som.gör att Hugo sover hela nätter. Vi gav även gröt när han vaknade på natten för att han var hungrig (ist för ersättning/välling) det pågick i ca en vecka. Efter det vakna han bara för att han tappat nappen och inte hittar den.

Svar: Aåh, vad glad jag blir! Jag ska testa med gröt! Brukade ge honom ersättning men det har vi slutat med sedan hans eksem bröt ut.
Snutten

2015-03-11 | 20:44:03
Lin säger:

Oj, vad många knasigheter det blev i mitt inlägg tidigare! Haha, så blir det ibland med autocorrect och när man inte orkar korrekturläsa... :D

2015-03-12 | 12:18:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback