Sömn och vikt

Jag. Orkar. Inte. Mer. 
 
Han sover inte. Han sover aldrig. Aldrig mer än 2 timmar, och när jag är så utmattad har även jag svårt att sova. Intalar mig själv att det är en fas. Att det kommer bli bra till slut. Det är bara tänderna. Det är bara magen. Det är bara mamma-saknad. Men ursäkterna tar aldrig slut. Och aldrig blir sömnen bra. Kaffe är min räddning. Förutom R då. Det tär på oss. Hittills har vi skrikit på varandra två gånger mitt i natten när Abir vägrat somna om. Nuförtiden har jag lärt mig att bara vara tyst. Gå till ett annat rum när jag känner att det kommer att komma ut någonting ur munnen som är elakt. Som är osant. Som inte är jag. 
 
 
Känner att jag måste avsluta med något positivt. Kan meddela att jag väger mindre än vad jag gjort på fem år! Det är rätt otroligt hur kroppen återhämtat sig. Äter fortfarande som en häst. Äter nog mer än vad jag behöver. Och magen ser fortfarande pösig ut just på den där platsen monsterungen hade sitt huvud. Men annars är jag riktigt nöjd med vad kroppen åstadkommit. Fantastiskt. Och ja, kilon är verkligen inte allt. Men jag är verkligen glad att jag sluppit kämpa mot en siffra de här senaste månaderna. 

Kommentarer
Lin säger:

Lider med dig!!
Usch, vad det tär på både en själv och förhållandet när man är sådär fullständigt utmattad. Och inget tålamod har man heller...
Försök ge varandra små pauser då och då, och även om det är svårt så lägg dig och vila när Abir sover på dagen! Kan du inte somna så lyssna på avslappning eller nåt. Så småningom vänder det... Håll ut!

2015-04-10 | 19:53:55
Bloggadress: http://babybake.blogg.se
Hanna säger:

Usch och fy!Stackare!Inte lätt det där med sömnbrist..Den som är närmst (maken) får ju ta "skiten"..Lider verkligen med er!Och inga bra tips har jag heller..
Har ni Abir i ert rum?Då kanske du vaknar av minsta ljud..Dom låter ju även när dom sover..Charlie har eget rum så har vi babyvakt och många gånger är jag på väg in men då tystnar han (alltså han sover bara jag som tror att det är något).Ammar du fortfarande?Kanske ska sluta med det på natten.Nu är han ju såpass stor att han inte ska behöva mat på natten.Det kan ju vara jobbigt att fasa ut men ni verkar ju ha det jävligt ändå liksom <3.
Kram på dig!

2015-04-11 | 06:42:04
Bloggadress: http://www.nouw.com/drommenomettbarn
Lin säger:

hej och hå! Hur går det för er? ❤️

2015-06-24 | 20:31:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback