v22+6

Idag har jag bokat in ett nytt ultraljud. Den 8de april är det dags igen. Det går så otroligt snabbt. Hinner knappt blinka. Jag vaknade i morse och upplevde en flashback till dagarna i början av graviditeten. Den nar man hurklar medan man borstar tänderna. Vet inte vad som hände, men plötsligt mådde jag väldigt, valdigt illa. Kunde inte låta bli att fundera över om jag kanske inte mådde bättre just då. Sanningen är att jag har haft obeskrivligt ont i revbenen. Jag försöker göra övningar så att musklerna sträcks, men ingenting hjälper. Nu har jag även ont när jag ligger ner. Jag kan inte längre sova på höger sida. 
 
Med andra ord kan jag numera bara sova på min vänstra sida. Det blir ju väldigt enformigt och jobbigt. Samtidigt har jag väldigt svårt att somna just för att jag inte hittar en position som jag är bekväm i. Jag undrar lite hur det kommer att bli när jag närmar mig slutet. Det är ju nu jag ska må som bäst! En sak som är positiv är att jag har ganska mycket energi i alla fall. Jag klarar av studierna och vardagssysslorna fortfarande. Pluspoäng!
 
Jag ska skriva prov i andra veckan av juni. Och jag hoppas innerligt att jag klarar av den sista tiden, med allt vad det innebär. Håll tummarna för mig. 

Kommentarer
Hanna säger:

Lycka till, Snutten! Detta fixar du! :D

Svar: Hoppas! Tack för pepp! :)
Snutten

2014-03-11 | 22:10:07
Inger säger:

Åh! Så spännande med ul igen! Förhoppningsvis får jag åka iväg på ett tidigt ul till veckan, hoppas det så jag får stilla min oro!

Svar: Men gumman! Varför denna oro? :) Det kommer bli jättebra ska du se!
Snutten

2014-03-13 | 23:17:55
Bloggadress: http://sweetbabyboy.blogg.se
Inger säger:

Gjorde en abort i december, det gjorde inte ont fysiskt men fy fan va ont det gjorde psykiskt! Aldrig igen! Anledningen var att barnen skulle komma alldeles för tätt och jag kände mig inte redo.. Efteråt tänkte vi hela tiden på hur det kunnat bli om bebisen fick vara kvar.. Många vakna nätter, som sagt aldrig mer igen. Nu i feb fick jag reda på att jag är gravid igen. Denna gången ska den få stanna. Nu till min oro, vid aborten pratade läkarna om att man skulle komma till bm och göra ett graviditets test för att se så allt försvunnit, men jag hann aldrig det eftersom att det visade plus igen. Går och oroar mig om det stannat kvar något från aborten eller om det är en "ny" bebis. Bm kunde inte svara på det i torsdags och sa att hon skulle ringa en och rådfråga på måndag (en som befinner sig 13 mil härifrån som är specialist på ul, de gör inte ul här nämligen). Så jag har ingen aning om vilken vecka jag är i. I början av jan hade jag en brun flytning i två dagar, men enligt bm räknas det inte som mens. Så jag hoppas verkligen jag får åka iväg på ett tidigt ul, vill verkligen få veta om vi väntar en bebis eller om jag ska bryta ihop totalt..

Svar: Aååh, jag hoppas verkligen att allt går som du vill! All styrka till dig! <3 KRAM!
Snutten

2014-03-14 | 14:52:29
Bloggadress: http://sweetbabyboy.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback