v36+5

Bajs i helvete! 
 
Var hos barnmorskan idag och hon konstaterade att bebisen l säte. Det blir till ett vändningsförsök nu. Jag hade misstänkt det då jag i natt hade obeskrivligt ont i revbenen, men jag trodde att det bara var bebisen som växte så att det - bokstavligt talat - knakade. Min navel har snart blivit en liten outie. Jag har också lite järnbrist, så nu blir det till och käka tabletter. Men min glukos låg bra till. Skönt. 
 
 

Kommentarer
Sara säger:

Lycka till på försöket!
Får du alternativ sen om det inte skulle funka att vända eller blir det automatiskt snitt? Det verkar funka så olika på olika sjukhus.
En del propsar ju på snitt direkt och på andra ställen puschar ( haha ) dom för en sätesförlossning.

Men nu hoppas vi den lägger sig rätt såklart! Ställ dig på alla fyra och gunga med höfterna fick min vän som tips... :-)

Svar: Jag tror att jag får välja om jag vill ha snitt eller inte. Tror faktiskt att det blir ett snitt om inte han vänder på sig. Så otroligt synd... :( Men vill inte ta den stora risken att han skulle fastna med huvudet i förlossningskanalen.
Snutten

2014-06-16 | 21:52:11
Bloggadress: http://enmagetill.blogg.se/
Anonym säger:

Usch jag lider med dig! Min bebbe låg i säte och vi gjorde tre vändningsförsök men gick inte. Men detta med att försöka få bebisen att vända sig självt, kämpa dig inte blodig med att svänga på höfter osv. Jag låg uppochned i ca 3dygn, åkte till simhallen och stod på händer, lockade med ficklampa, spelade musik, svängde med höfter. Allt i boken för att få bebis att vända sig DET FUNKAR INTE! ;) Men lycka till med vändningsförsöket! :)

Svar: Aååh, vad jobbigt det låter. Jag ska inte kämpa mig blodig, men det är rätt skönt att stå och svänga med höfterna på alla fyra när han ligger med huvudet nedgrävd i revbenen. Tack för tipsen! Kram!
Snutten

2014-06-16 | 22:20:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback