Rörelser

Nyss kände jag någonting på riktigt i magen. Alltså två gånger! Det är som en rullning i nedre delen av magen. Inget "fladder" (vad det nu är) men jo, jag kan förstå den fiskliknande känslan. Det är såååå coolt om det är bebis. Haha, fatta vad sorgligt om det bara är tarmrörelser jag beskriver. Aåååh, nu händer det igen. Aaaw, nu försvann det. :( Helst skulle jag vilja känna en rejäl spark så att man är säker. Men nu känner jag mig nästan 90 % säker på att det är bebis och inget bajsrelaterat. 
 
 
Längtar till jag får känna lite tydligare. Längtar verkligen! Så himla coolt! Första gången jag ler på hela dagen! Önskar R var här för att se min reaktion. Jag ska fota magen i morgon. Min kamera har legat i bilen så har inte kunnat fota. Men jag börjar få en riktigt härlig bula nu! Längtar till att få visa er! 

Kommentarer
Lin säger:

Härligt!! <3

2014-01-18 | 20:24:16
M säger:

Jag tyckte det kändes redan vecka 13 att de var något konstigt som pirrade, bubblade eller vad man ska säga, även under v14, men nu under 1,5v så har det varit så få gånger att jag trott att jag inbillat mig. Men nu i veckan satt jag på tenta och kände ur något "drog" något i mig, som om ett ben hade dragit mot insidan av livmodern. Sen idag kände jag även ilande nerviga ryck i nedre delen av magen, i höjd med skruttan :P kan det vara bebisen vi känner?! Snart dags för RUL, när har du tid? :) kram och styrka åt sig för de andra inläggen ang R familj, kram kram kram

Svar: Tack, fina! <3Och vad spännande! Är vi ungefär lika langt gangna? Kram!
Snutten

2014-01-18 | 21:45:30
M säger:

Jag och du precis på dagen men efter mitt VUL så blev jag tillbaka flyttad, så idag är det 15+1.

Så spännande att följa din blogg!

Svar: Just det! Aåååh, vad spännande! :D Kram!
Snutten

2014-01-20 | 15:43:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback