UTLOTTNING

Fyra graviditetstest och tio ägglossningstest!
 

Motivera här under varför just du borde få detta paket! 
Kom ihåg att skriva in email-adress så kontaktar jag vinnaren om en vecka. 
 
Lycka till! 

Kommentarer
sandra säger:

Hej! Jag har följt din blogg i ja typ 1,5 år. Jag älskar sättet du skriver på. Det ger l n själ ro. Jag och n n sambo har försökt i två år i maj och jag känner mig desperat. Jag har varit på undersökningar och allt ska tydligen vara bra. För två månader sen fick jag ett tidigt missfall. Men jag försöker se det som nåt positivt. Jag kan k bli gravid. Mycket pengar har lagts på tester så skulle betyda mycket att få några:) lycka till med allt!

2014-02-02 | 15:04:35
kampentillettplus säger:

Jag har följt din blogg ett tag, är in och tittar flera gånger dagligen. Är riktigt glad att ni har lyckats plusa :) Vi har försökt i 3år i juli utan resultat. Jag vill på börja utredning men sambon vill vänta så detta skulle passa bra för att ha koll när jag har ägglossning och försöka pricka in den så vi får vårt efterlängtande plus som vi har försökt att få i 3år snart utan att lyckas. Jag vill inte stressa sambon till en utredning, han måste också vara redo för det, vi båda måste det. När vi väl är inne i det så måste vi vara redo. Han vill lika mycket som jag att lyckas få ett +, det är vår högsta önskan.

2014-02-02 | 15:51:36
Bloggadress: http://kampentillettplus.blogg.se
child säger:

Jo, man längtar ju efter ett plus om man säger så. Snart har vi försökt i 2 år, jag vill starta utredning men sambon känner sig inte riktigt redo för det... Har tappat gnistan lite och har inte orkat försöka "på riktigt" på ett tag... vi har prickat ÄL varje månad men kanske bara haft sex en gång runt den... Har nu planer på att börja på riktigt igen med ny energi, lite Äl tester skulle ju hjälpa ;)
Kramar!

2014-02-02 | 17:04:58
Bloggadress: http://childofsn0w.blogspot.com
Angelica säger:

Är en tjej på 21 år som bara drömmer om ett barn med min fantastiska pojkvänn! Vi har vartit tsm i snart 5 år och är verkligen redo. Vi har precis tänkt att starta denna resa med att försöka bli gravid och då skulle dessa tester vara till hjälp! :) många hälsningar!

2014-02-02 | 18:45:56
ida säger:

Äl testen är slut o kommer inte riktigt till skott o köpa nya :p går på utredning o får nu vänta tills i mars innan dom gör nåt mer ! Eftersom min cykel blivit lite krånglig så skulle de vara bra med äl-test :) har försökt den aug-12 utan ett enda +!
Min mail:[email protected] :) hoppas på de bästa nu ;) kram

2014-02-02 | 21:04:27
Bloggadress: http://villhaettbarn.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback