v26+2

Tackar för råd kring barnvagnar. Efter två dagars noggranna undersökningar av diverse vagnar har jag kommit fram till att jag fortfarande inte kommit fram till något. Jag var så himla positiv och glad för jag tänkte att jag skulle välja ut en och bara köpa. Sedan diskuterade jag med R och han tyckte att vi skulle in i affärer och "känna" på ett par stycken innan vi gjorde ett val. Och jag måste erkänna att det lät vettigt. Så vi ska till ett par affärer först innan vi bestämmer oss. 
 
Jag har märkt att jag blivit alldeles besatt av vagnar nu. Kollar noggrant in varenda barnvagn jag stöter på. Tycker dock fortfarande det är tråkigt och det är ju värsta djungeln därute. Jag vill bara att någon rekommenderar mig en vagn och jag köper den. Ska bara kolla så att den inte är ful. Typ så. 
 
 
Okej... Nu till något helt annat. Nämligen min mage. Det kommer snart en bild. 
 
1. Jag förstår inte riktigt hur den kan bli större. Nu är det bara utåt som gäller. 
 
2. Det kliar. Det kliar kring min navel och där jag brukade ha min navelring. Det är rött och fult. 
 
3. Min hormonrand är SNE! Varför? Jag har aldrig hört talas om en sne hormonrand!?
 
4. Vet ni vad mer jag aldrig hört talas om? Att gravida kan få obeskrivlig smärta i revbenen. Jag har aldrig hört det vara ett symtom för någon gravid. Revbenssmärta. (Jaha, detta var tydligen vanligt - googlade nyss.)
 
 
Men vet ni vad? Jag glömmer allt när jag lägger mig på kvällarna och ser pojken fara upp och ner i magen. Kan inte fatta att en människa, en med fötter och huvud, utvecklas i min mage. Det är så jäkla underbart. Har känt mig otroligt stressad i veckan, för jag har knappt köpt någonting till lillen. Men när han gör sig påmind genom sina rörelser... då kan jag inte låta bli att le. ÄLSKAR att gå runt med handen på magen. Min lilla bebis... <3

Kommentarer
Moa säger:

Vi har en babyjogger city versa. Sjukt nöjd med den på alla sätt och vis! :)

Svar: Den var snygg!
Snutten

2014-04-04 | 13:52:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback