v25+6

Usch, vilken hemsk natt. Jag sover skitdåligt. Igår somnade vi runt halv tre. Vi = jag och bebis. Han bara sparkade och sparkade. Jag tror att jag för första gången kände honom hicka. R och jag låg ett bra tag och bara njöt av hans rörelser, men efter en timme tror jag att vi blev mätta på det magiska. Jag låg med magen mot Rs rygg och... hör och häpna... Han bad MIG flytta på MIG, för att HAN kunde inte sova när bebisen sparkade HONOM i ryggen...
 
Alltså. KOM. IGEN..
 
Om sparkar från en bebis kunde störa honom, kunde jag inte låta bli att fundera på vad sparkar från en fullvuxen kvinna kunde göra. Men jag behärskade mig (sedan var jag också fullständigt utmattad), så jag bara flyttade mig lite bakåt. Till slut somnade jag ju. Nu är bebisen lugn och jag har druckit en kopp kaffe. Behöver energi till att konfontera R om natten. Han ska minsann få höra på ett och annat. 

Kommentarer
sara säger:

Haha att han vågade säga så till din gravida kvinna! Hoppas du får sova bättre inatt!

2014-04-02 | 00:04:28
Anonym säger:

Hur gick konfronteringen?? :P

Svar: Haha, han sa att han inte minns att han skulle ha sagt så. Sedan försökte han övertyga mig om att det säkert var för någon annan anledning som han bad mig flytta på mig. Exempelvis? Ja... dålig andedräkt, eller något.
Happ... Det gjorde ju saken bättre. :D
Snutten

2014-04-04 | 00:48:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback