Sönderstucken

Jag har haft världens mysigaste morgon... not.  Vaknade runt 7-tiden och var superhungrig. Hade varit hungrig sedan kvällen innan,  men eftersom jag hade det "stora sockertestet" idag skulle jag fasta. Så med noll energi körde jag till sjukhuset där jag fick en  superstor sockerdricka. Men innan dess togs blodprov. 
 
En timma senare var det tid för ett nytt blodprov. Jag överlevde hjärtklappning och illamående, men nästa timme var outhärdlig. Jag var tvungen att dricka lite vatten. Gick in på toa och var nära på att spy. Men då hade jag varit tvungen att göra om testet, och det ville jag verkligen inte. Blev stucken återigen i samma arm. AJ, fy fan vad ont det gjorde. 
 
Jag vet inte om jag skrivit det på bloggen men jag älskar att ta blodprov. Älskar allt med nålar och blod, faktiskt. Men usch, det var inte roligt denna gång. Efter tredje och nästsista provet insisterade jag på att vi istället skulle använda min vänstra arm. Så nu fungerar ingen utav mina armar... Jag är sönderstucken. Men för tillfället är jag mest glad att det är över. 
 
Jag satt med en jättetrevlig och supersocial tjej i TRE hela timmar. Kände mig elak när hon ville prata och jag ville vara "stockholmare", dvs sitta på t-banan med en bok/telefon och ignorera allt och alla runtomkring. Men den tredje timman piggnade jag till ändå, och morgontröttheten var typ nästan slut. Jag hoppas verkligen att resultatet blir bra. Vill slippa graviditetsdiabetes, och gissa om jag kommer lägga om min kost ÄVEN om jag har superbra värden. 
 
 

Kommentarer
Hanna säger:

Håller tummarna att allt gick bra, Snutten!!

Svar: Tack, hoppas att det hjälper! <3
Snutten

2014-04-18 | 15:18:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback