Vecka 5 (v4+0)

Kommer nog inte kunna vänta till BIM för att testa så BIM-1 får duga. Då har det ändå gått tre dagar sedan mitt första test så jag borde nog kunna se en ökning. Har inte druckit så mycket vatten som jag brukar, så jag hoppas verkligen på att få ett tydligare streck. Ni håller väl tummarna för mig?
 
Imorgon går jag in i vecka fem. Skönt att lämna den osäkra trean bakom mig. Vecka 3 känns nästan inte på riktigt. Och farligt tidigt. Har haft lite mensvärk idag. Imorgon ska jag även iväg för volleyboll-träning. Ska försöka låta bli de långa dykningarna för att rädda bollen. Annars borde inte träningen vara något problem. 
 
Vi hörs i morgon! Sov gott! 

Kommentarer
Jenny säger:

Håller tummarna som tusan! Tack för tipset om bisolvon. Jag och karln har pratat om att ta det nästa cykel :) frågan är bara om han också ska ta det? Någon som vet? Vi kommer också köra tabletter för det är så otroligt äckligt med det flytande att vi nog bara spyr annars :P kram

2013-09-21 | 00:44:36
Jenny säger:

Nämen oj. Förlåt för alla kommentarer! Läxan är att inte skriva från min mobil! Sorry!

Svar: Haha, blev rätt chockad när jag såg att det var sååå många som hade kommenterat! Hehe, men det var bara du, Jenny! Jätteroligt att ni testar bisolvon! Jag har hört talas om att män också använder det för att göra satsen lite lösare, men jag vet inte om det är nödvändigt eller bra öht. Tror inte det ska vara allt för enkelt att ta sig fram. Har även hört om ett par som blev gravida när bara killen tog bisolvon! Kram!
Snutten

2013-09-21 | 00:49:02
Lin säger:

Håller dem stenhårt, you know it!!

Svar: Tack, fina!
Snutten

2013-09-21 | 04:49:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback