v4+2

Jag kissade typ vid kl 21 igår kväll. Sedan gick jag och la mig runt 22.30 och precis innan jag somnade kände jag att jag var kissnödig igen. Det är nog bara inbillning, tänkte jag. Sedan somnade jag och vaknar kl 04 av att urinblåsan håller på att spricka. Har aldrig varit med om något liknande! Känns asbra att ha symtom! Tror att jag fick en färsk dos hormoner precis innan läggdags. 
 
Symtomerna har verkligen eskalerat sedan BIM. Hoppas att det fortsätter såhär nu!

Kommentarer
A säger:

Håller alla tummar och tår jag bara kan! Har lite tankar kring test (inlägg i min blogg), när man skall göra grav test osv. Du som har erfarenhet, vad tycker och hur tänker du?

Svar: Jätteintressant inlägg! Jag får tänka efter ganska ordentligt, tror att det är väldigt individuellt när man "borde" testa.
Snutten

2013-09-23 | 08:36:00
Bloggadress: http://bambino.blogg.se
Malin säger:

Hihi, så var det för mig i början av graviditeten. sen klättrade bebben längre upp. sen kom det ständiga kissandet i v.25...Lite värre än det i början av graviditeten...;) Förstår att du är glad över symtomen! För mig var det bara tuttarna som ömmade och det där kissandet plus tröttheten som var de symtomen för mig, så oroa dig inte om du inte får flera symtomen!
Stort grattis till graviditeten, är nästan avundsjuk på er som är början av resan...
Kram!
/ Malin i v.35.

Svar: Haha, kan tänka mig att det blir värre. Jag blir lite irriterad med alla toalettbesök men hundra gånger gladare! Spenderar gärna hälften av graviditeten inne på toa om jag måste.
Snutten

2013-09-23 | 11:36:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback