Orolig

Det känns så konstigt. Det känns helt annorlunda från förra gången. Jag är hundra gånger mer orolig denna gång. Jag vill kunna njuta men det är så jäkla svårt! Jag var jättelycklig fram till typ klockan fyra idag, och sedan sköljde en våg av oro över mig. Så har suttit och läst om missfall sedan dess. Började bli lite deprimerad. Men jag måste komma ihåg att jag faktiskt lyckats bli gravid - igen! Vill verkligen spola fram tiden. 
 
Längtar till oro-pauserna som jag antar kommer att komma: 
  • Efter BIM
  • Efter vecka 9 - jag började blöda v7+3 fick jag lite brunt på toapappret. v7+5 började jag blöda mer. Och v8+4 förlorade jag embryot. Så därför kommer det vara skönt att ha denna period överstökad. 
  • Efter vecka 12. 
Ni ser. Jag har ett par grejer att ta mig igenom nu. Gah, så hemskt det är att läsa just den delen i arkivet. 

Kommentarer
Hanna säger:

Det kanske är bra att det känns annorlunda :)!Det kommer gå alldeles lysande ska du se!Förstår att du klart kommer vara orolig,men du ÄR ju iaf GRAVID!Försök och njut av det!Googla inte så mycket (ska jag säga som är googlemaniac haha).Som sagt njut av att ni lyckats igen så snabbt!
Massor med kramar och GRATTIS igen!

Svar: Haha, jag är också googlemaniac! :D Ja, jag måste verkligen vara tacksam över att ha kunnat bli gravid för andra gången på ett år! Tack för alla grattis! Kram!
Snutten

2013-09-18 | 19:11:43
Bloggadress: http://nattstad.se/linnea83
Anna säger:

Grattis grattis igen! Nu är du på den rutan jag också var för ett år sedan, gravid igen efter missfall rutan. Jag var exakt lika orolig som du men mitt tips är att fokosera på goda saker och försök ignorera alla negativa och jobbiga tankar, även om det är svårt. Man vill ju inte gå omkring med stresshormoner när det händer så viktiga saker i sin kropp som bebisbakeri! All lycka till er!!

Svar: Bra tips! Tack så mycket! Jag försöker verkligen fokusera på det positiva. Förstår inte hur man får tiden att gå! Kram på dig!
Snutten

2013-09-18 | 19:32:15
Bloggadress: http://litendole.blogspot.se
jennie säger:

Du väntar ju barn. inte missfall:) Så gravid är du tills motsatsen är bevisad!

Svar: Bästa tröstorden! <3
Snutten

2013-09-18 | 21:06:43
Lin säger:

Om du vill, läs mina gamla inlägg från när jag var i samma vecka som dig! Jag var ju så orolig att jag gick hos kurator... Hade SÅ svårt för att njuta av de första veckorna och det var egentligen först när jag kunde känna fosterrörelserna som oron avtog på riktigt... MEN det gick ju bra! Jag har ju fina Lukas nu och om 8 månader har ni er efterlängtade bebis!! Kom ihåg; "du väntar barn, inte missfall". :) kramar!!

Svar: Din blogg var jag inne på VÄLDIGT länge igår! Var så mysigt! Kram!
Snutten

2013-09-18 | 21:52:03
Sofia säger:

Jag är själv gravid och hittade din blogg och började följa dig ganska precis när jag fått reda på det. Då låg du en vecka före mig och det var jätteskönt att läsa om någon som var i samma situation och så "färskt" som jag själv. Ända tills det fruktansvärda som inte får hända hände dig. Jag har fortsatt följa dig sen dess och visste att ni skulle lyckas snart igen. Som en vän sa till mig i början när jag också var orolig; du kommer inte bli mindre ledsen om det skulle hända bara för att du varit orolig och pessimistisk så tänk inte på det och googla definitivt inte för det är inte bra med en massa onödig oro i kroppen. Det hade hon rätt i och from då började jag tänka positivt ist. Försök att göra detsamma du! Som några tidigare redan skrivit, det är ju barn du väntar och INTE missfall :) lycka till!

Svar: Tack för ett fint inlägg! <3 Blir så glad att höra att allt gått så bra för dig! Kram!
Snutten

2013-09-18 | 22:33:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback