Cykeldag 10, förstås.

Snurrtotten (eh, va?) tittar in igen. Ja, såklart ligger jag på cykeldag 10, förstås. Tänkte väl att det var något som inte riktigt stämde. Tack, Jenny som påpekade detta. Du har mycket bättre koll än vad jag har! Ville bara meddela att jag och R äntligen fått till det. Wihu. Vi lyckades sluta bråka i typ två sekunder och då passade vi på. 
 
Hehe, nädå (fast jo). Det är så jobbigt det där med smågräl. Jag har skrivit om det förut. Och jag har försökt ha sex trots att jag varit lite tjurig, men det går inte! Jag måste vara sams med R om det ska bli något. Idealet vore ju att säga "Jag är sur just nu, men nu måste vi ha sex. Kom nu!". Och så kan man fortsätta tjura efter det. Jag vet inte om det är en ny dos hormoner jag får precis innan ägglossning som gör att jag måste vinna argument. På liv eller död, liksom. Men det förstör vår chans till att pricka ÄL. Nu får jag ta och lugna ner mig tills ÄL är över.
 
Sedan får det gärna grälas hejvilt. 

Kommentarer
Lin säger:

Haha, jag tänkte detsamma: "bara cd 8?" :) tur dina läsare håller koll på dig! :P och ja, nu SKA det vara er tur!! Sexa på! :)

2013-09-02 | 12:12:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback