22 September 2013

Vilken lättnad! Alltså... jag har varit så inställd på att se en stegring och när jag inte såg det blev jag bara så jäkla orolig. Igår trodde jag helt ärligt att mitt plus skulle tyna bort och att mensen skulle vara sen med två dagar. I morse kom strecket upp med det samma. Och jag visste att det skulle bli ett tydligt streck. Kommer inte testa något mer med testlagrets stickor. Om jag testar igen gör jag det med ett digitalt. Jag har även ett gammalt test kvar av ett annat märke. Tänkte använda den om två dagar. Klarar jag av att vänta längre så gör jag det. Nu vet jag ju att hcg:et ökar, och att jag ÄR gravid. Och att mensen inte borde komma. Så jag ska försöka lämna denna galna testperiod bakom mig. Det är en sådan otrolig lättnad nu. 
 
Tror säkert att jag kommer börja oroa mig igen, men det känns så jäkla bra med en paus! Brösten värker något otroligt men mina bröstvårtor är inte lika känsliga och hårda nu. De blir det när man tar på dem, men annars inte. Jag har känt ett släng av illamående, men det är mer än hanterbart. När jag gått in i vecka 6 ska jag kanske ta och ringa och boka tid för KUB-testet. Men jag tror att de kommer vilja göra ett vaginalt ultraljud innan dess. Jag går hellre in när jag känner mig orolig och kanske misstänker att något är fel. De tar så mycket betalt för varje besök och jag sparar hellre de pengarna till renoveringen av vårt hus. 
 
Aaah, hur som helst, det känns så jäkla mycket bättre nu. Hade inte berättat för R om min oro, men jag gjorde det i morse. Han tyckte jag var galen som hade testat med fyra test! Jag brukade också tycka det. Varför är det så svårt att vänta till EFTER BIM egentligen?! Och när man väl fått plus måste man väl inte testa hundra gånger till för att vara säker! 
 
Jag lär aldrig göra om det misstaget. Man vet inte vad den personen går igenom. Varför det finns ett behov av att testa... Var bara stöttande. Försök förstå istället. Fick en jäkla mycket skit på FL för att jag testade innan BIM. Tycker att det var lite onödigt, men jag förstår att de inte förstår. Sedan var det många som faktiskt stöttade också. Tycker att bloggosfären är ännu mer stöttande, och det känns så gött att logga in här och veta att folk tar sig tid för att skriva ett par tröstande kommentarer! 
 
<3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback