Negativ

En negativ känsla kom över mig alldeles nyss och det känns som att det kommer att bli ännu ett missfall. Mitt streck är så svagt. Det är så självklart nu när jag jämfôr med mina tidigare streck. Så jag förbereder mig mentalt på att det kommer bli ett tredje missfall. Suck. Jag vet. Jag ska vara glad över att jag ens fått ett streck. Men jag förväntar mig inte alls att det ska gå hela vägen. Vi får väl se i övermorgon om strecket blir tydligare. 
 
Måste ju inflika att jag inte känt av några symtom så det kan vara så att hcg-nivån varit väldigt låg från början. Äh, jag får bara vänta och se. 
 
Berättade för R. Eller han frågade om jag hade testat, och jag svarade att jag hade det och att det var positivt. Han blev glad, men jag ska nu diskutera min oro med honom, så att han också är beredd. Jaja... Det var dagens deppinlägg. Hejs. 

Kommentarer
bambino.blogg.se säger:

Komigen nu, positivt tänkande nu tjejen. Time will tell hur allt kommer utspela sig. Och visst det kanske inte alltid blir som man tänkt sig. Men en sak är säker, det blir inte BÄTTRE av att man gräver ner sig i negativa tankar. Så upp med hakan!

Svar: Du har helt rätt! Tack!
Snutten

2013-10-28 | 21:28:18
Bloggadress: http://bambino.blogg.se/
Jenny säger:

Jag tycker verkligen att du ska köpa ett digitalt clearblue. Det finns ingen anledning att använda de jättebilliga teststickorna och sen bara oroa dig för hur starkt strecket är. Ta ett clearblue och testa inte mer sen. Du förtjänar att vara lycklig nu, men du gör det nog inte lättare för dig själv. Kram

Svar: Jo, jag förstår vad du menar. Tänker dock ha en liten testpaus just nu. Clearblue får vänta till nästa vecka.
Snutten

2013-10-29 | 07:56:00
sofia säger:

Bli inte så test-galen. Du har faktiskt fått ett streck och det är det enda som spelar någon roll. Nu får man bara vänta och se.

2013-10-29 | 08:52:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback