Het verleden en de toekomst

Hade en superkonstig dröm om att jag åkte tillbaka i tiden och träffade R. Jag förklarade för honom att vi skulle gifta oss i framtiden. Han trodde mig inte. Sedan frågade han hur länge vi hade varit gifta då... Jag svarade i mer än tre år! Då frågar han om vi har några barn. Jag svarar "inte än". Han blir chockad. Tre år, och inga barn?! 
 
Jag berättade om drömmen för honom. Han skrattade och sa att vi skulle försöka snart igen. Igår innan vi somnade sa han att han inte ville något hellre än att göra så att fick bli mamma snart. Jag sov halvt, men hade jag varit i mitt sinnes bruk hade jag börjat gråta. Det sista jag tänkte innan jag somnade var hur gärna jag ville att han skulle få uppleva hur det var att bli pappa. 
 
I morgon ska jag ha ägglossning, enligt mina beräkningar. Jag tror att det stämmer rätt bra, för jag har redan börjat känna av ÄL-smärta. En sak är visserligen bra med min kropp, den talar om när jag är fertil. En av de få saker som faktiskt fungerar korrekt. Jaja... man tar det man får. Ska sluta klaga. 
Nu ska jag och R spela poker. R har lagt hans fulaste byxor i potten. Vinner jag så eldar jag upp dem. 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback