Dagens gravid-shopping

 
Gravtest, utrogestan och gravid-supplement. 
 
Jag var lite orolig för att ta utrogestan, speciellt om jag verkligen inte behövde det. Apotekarien försäkrade mig om att det inte var någon fara. Hon sa att alla som genomgått IVF tar utrogestan, och att jag bara ska ta halva dosen. Skönt att veta. 
 
Känner mig så otroligt lyckligt lottad. I juli blir vi fôräldrar! ♥

Kommentarer
Alexandra säger:

Jag har inte sagt grattis än så.. GRATTIS Gud vad kul och det är så kul att följa din blogg! Så äkta:)
Nu håller jag tummar och tår att det lilla fröet stannar!
Tredje gången gillt (visst blir det tredje försöket)
Kram!

Svar: Tack! <3 Japp, eller ja, tredje graviditeten. Försökt har vi ett tag, känns det som. ;) Kram!
Snutten

2013-10-31 | 16:23:49
Bloggadress: http://Nytillskott.blogg.se
Michelle säger:

Hejje, jag har följt dig länge nu. Jag har en liten dotter på snart 4 månader. Efter att jag fick missfall i vecka 12 så fick jag använda mig av sån medicin. Jag behövde inte heller den men psykiskt så hjälpte den. Jag ser min dotter framför mig nu och är glad att jag tog medicinen. Fjärde juli kom min tjej. Juli är en bra månad att få en liten skrutt. All lycka till. Ta en dag i taget. Idag är du gravid, hur det ser ut imorgon får morgondagen visa. Du kan inte se framtiden så låtsas inte som du kan det. Njut av dagen och er bebis i magen, Så gjorde jag och det hjälpte massor. Visst, jag var nervös och rädd vissa dagar. Det kan man inte hjälpa. Men jag hade fokus på dagen. Dagen då jag var gravid och inget annat.

Svar: Du har verkligen hjälpt mig med din kommentar!
Jag tyckte att det var lätt att ta mig genom denna dag, för jag har liksom... njutit av att vara gravid. Jag har inte varit rädd idag. Det har varit så otroligt skönt. Och med din kommentar så förstår jag äntligen varför det var lättare idag, jämfört med för ett par dagar sedan. Nu ska jag verkligen tänka på att njuta, även om det vissa dagar kommer att vara svårare. Kram!
Snutten

2013-10-31 | 20:00:49
Alexandra säger:

Ja precis menade graviditeten! 😋

2013-10-31 | 20:46:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback