Ultraljudet

Goddag! 
 
Tack för era peppkommentarer. Satt och läste lite snabbt i mobilen i morse, men jag hann inte svara. Men tack som fan, hade inte kunnat klara av dagen utan dem. <3.
 
Halv ett hade jag tid hos gynekologen. Jag kom fram 12:20 och fick vänta i ungefär 50 minuter på min tur. Det blev ett kort samtal hos henne. Jag vägde mig och sedan skulle jag klä av mig för undersökning. På skärmen fick vi se något mycket, mycket litet. Med ett slående hjärta. Läkaren frågade om jag hade en 28-dagars cykel. Jag sa att den var längre. Insåg då att bebis antagligen var mycket mindre än vad hon väntade sig. 
 
Fick återigen sätta mig på hennes kontor. Hon sa att jag mätte i v6+0. Bebis är endast 3 mm. Om jag varit i v7+1 borde den vara runt 10 mm. Hon sa att jag antagligen haft min ägglossning senare än jag trott. Egentligen har jag ju själv misstänkt det. Mina svaga streck, mina rätt så låga hcg-nivåer... Och jag har ju faktiskt inte haft koll på min ägglossning. 
 
Hon ville att jag ska komma tillbaka redan nästa vecka för ännu ett ultraljud. Då kan vi se om bebis växer som den ska. Jag blir ju lite orolig... Hade hoppats på att allt skulle vara perfa! Att jag inte hade behövt oroa mig alls. Detta kommer bli en lång vecka. 

Kommentarer
amanda säger:

tror inte du behöver oroa dig! Du hade bara ägglossning senare,stämmer ju med testen också!Var glad åt de lilla mirakel hjärtat som slog och fira med tårta! kram <3

Svar: Sant! <3 Du har så rätt! Kram!
Snutten

2013-11-15 | 15:08:04
Bloggadress: http://mammatillz.blogg.se
simone säger:

det låter absolut troligt att det kan vara så!! :) stämmer det med när ni hade sex också? om ni hade det en gång där omkring så är det ju ganska lätt att se ungefär när det kan ha blivit! :) önskar dig all lycka!

Svar: Nää, inte riktigt. Eller inte vad jag kan minnas.. Eller det kanske var så dåligt att jag blockerar just det minnet...
Snutten

2013-11-15 | 15:19:15
Anonym säger:

Åhhh ett litet hjärta. Låter helt fantastiskt, oavsätt vilken vecka det är.

Svar: Faktiskt! Var otroligt skönt att se!
Snutten

2013-11-15 | 23:21:54
simone säger:

jag förstod inte riktigt vad du menade men jag menade i alla fall att du ju kan räkna ut på ett ungefär när ägget befruktades för att veta om det är rimligt, när ni hade sex en gång! sedan kan säkert mycket annat också spela in, jag menar ägget kan ju fästa bara några dagar efter eller över tio dagar efter, så allting varierar ju :) och som andra säger - du har sett ett hjärta slå och du blöder inte och har symptom av din graviditet! Så länge det är så, så försök njuta :)

2013-11-16 | 16:26:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback