"Slappna aaaaav"

Ibland känns det som att jag inte är så långt gången. Det känns bara som att jag fick mina symtom mycket senare än de andra gångerna. Jag vet faktiskt inte med säkerhet NÄR jag hade ägglossning. Jag hade inte tagit ÄL-test som förra gången. Då visste jag på pricken hur långt gången jag var. 
 
Jag vet dock när på ett ungefär befruktningen kan ha skett, för R och jag fick bara till det EN enda gång under hela cykeln. Känns fortfarande helt, helt ofattbart. Jag tänker på det lite då och då. Om det där med att "slappna av så tar det sig!". Denna gång drack jag kaffe, jag glömde att ta min folsyra ibland och jag slutade analysera symtom. MEN... jag har faktiskt blivit gravid vid två andra tillfällen. Då var jag ju ganska insatt på att bli gravid. 
 
Jag hoppas dock att denna "slappna av"-metod kan ta mig hela vägen genom en lyckad graviditet. Helt och fullkomligt inställd på att det nu ska gå hela vägen. Det måste det bara. Tiden är helt rätt! 
 
Jag är som sagt beräknad till 2a juli, men jag är typ hundra på att bebis lär komma 14 juli på vår bröllopsdag. Vi firar då fyra år som gifta. Ska bli hur härligt som helst! 

Kommentarer
bambino.blogg.se säger:

Vilken app använder du dig av? Hade min sista mens första dag 6 oktober, och appen räknar ut att jag är i vecka 5 (4+0) idag och BF 13 Juli. Då är du "bara" 11 dagar längre fram, shit vad coolt!

Vad häftigt om er bebis kommer samma dag som ni har bröllopsdag. Vilken present! Tycker du gör rätt i "slappna av". Allt kommer bli bra skall du se!

Svar: Jag använder mig av lite olika, har inte android utan windows 8. De jag har är på nederländska. Kram!
Snutten

2013-11-03 | 14:25:58
Bloggadress: http://bambino.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback