Känslor

Ursäkta min sämstiga uppdatering. Jag har mått lite dåligt. Inte pga graviditeten. Det tål jag. Jag sa t ex till mamma att jag mår illa. Hon svarade att "det är inte direkt synd om dig! Var glad istället!". Och jag håller mer. Jag är positiv. Jag mår gärna sämre om det betyder att det ska gå bra. Så nej. Det har inte att göra med graviditeten utan andra saker. Och nu stressar jag väl inte så mycket över om det ska bra eller inte. Faktum är att jag är kolugn (ko-lugn, som i muuuuh-lugn, inte kol-ugn). Men det är nog för att jag har andra grejer att oroa mig över. 
 
Jag vill gärna skriva så att det lockar. Jag blir så jäkla glad om någon gillar min blogg. Eller om någon börjar följa. Jag vet också att det kanske inte är så lätt att läsa, för detta är ingen romantiserad bild av graviditeten. Det hade jag velat göra, det skulle jag också gjort. Men jag kan inte stänga ner alla negativa känslor i en burk och låtsas som att bli gravid har varit det enklaste jag gjort. Säkerligen har alla hört talats om hur jobbigt det är. Men jag har hört och läst om få som beskrivit den oro jag varit igenom. Jag är glad att lämna den fasen bakom mig för tillfället. Och så jäkla tacksam att ni stått ut med varenda en av mina panikinlägg. Kommer nog komma ett par till, basånivet. 
 
Trodde att alla försök skulle vara som bortblåsta efter detta plus, men jag minns allt. Elaka gynekologer, negativa test, mensvärk (skickat från satan själv) och förlorad självrespekt. Men det är det värt. Bara jag tar mig till slutet på denna resa. Tack för att just du följer med och stöttar...

Kommentarer
Hanna igen säger:

Det är inte alls konstigt att negativa tankar dyker upp.Det gör det även på människor som inte går igenom svårigheter.Har man haft svårigheter kan det bli jobbigt som tusan när man väl är gravid.Man tycker att man ska vara glad/lycklig hela tiden men är kanske inte det.Så mår man dåligt för det.När man går igenom ivf så får man tex tillgång till en terapeut just för att detta kan hända..Så du är inte ensam =).Dessutom kan jag tycka det är sunt att inte gå omkring på rosa moln jämt ;).Tillåt dig att ha dessa dagar och låt R rå om dig lite extra,så mår du säkert bättre nästa dag =).Och dessutom finns ju vi här för dig =).Kram!

2013-11-20 | 07:49:35
Bloggadress: http://nattstad.se/drommenomettbarn
Lin säger:

Kram! Glömma kommer du säkert inte, men det lär kännas mer avlägset ju mer tid som går.

2013-11-20 | 08:22:20
Sandra säger:

Även fast jag inte har en aning om vem du är, så kan jag säga att jag har följt dig ända sedan mars :) tycker att din blogg är superbra och jag önskar att jag kunde ge dig en stor kram! Du har varit så stark och du har kämpat! Sen nu när du äntligen har ett frö i magen som växer och ni har nått "målet" så kanske du andas ut och minnen från tidigare försök kommer ifatt. Men se till att bearbeta dina känslor och sedan släpp det och blicka framåt :)

2013-11-20 | 09:11:49
Lena säger:

Jag har följt din blogg sedan ett år nu och jag är alltid lika nervös när jag öppnar bloggen för jag hoppas alltid att du fortfarande är gravid, jag blev så nedstämt båda gånger du hade missfall, så orättvis verkligen. men nu tror jag allt kommer gå bra för dig och så fort du håller bebisen i famnen kommer du glömma alla negativa minnen om vägen till graviditeten.

2013-11-20 | 10:04:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback