Aaaargh

Jag mår såååå illa. Fick lämna lektionen idag för det blev för mycket. Har så otroligt mycket att göra men jag klarar inte av att resa mig. Så fort jag reser mig tar kväljningarna över. Jag måste tänka på shampoo och tvål för att inte spy. Om jag råkar tänka på typ kyckling så blir situation ohållbar. 
 
Aaaah, måste göra något åt detta. 

Kommentarer
Jennie säger:

Ursäkta mig men hur ska du ha det? Innan du blev gravid så skrev du hela tiden att du längtade SÅÅ efter illamåendet. Men det enda du gör nu är att klaga på hur dåligt du mår. Skärp dig och var glad åt din graviditet. Det finns personer som får bli inlagda för att de bara kräks.

Svar: Oj! Hur ska jag ha det?! Haha. Jag skrev senast igår att jag "uppskattade illamåendet" hur jobbigt det än är. Och jag ÄR glad för min graviditet. Läser du bara det du vill läsa eller? Och jag fååår klaga, för det ÄR jobbigt. Men man kan tycka att det är jobbigt och vara otroligt glada för det ändå.
Snutten

2013-11-26 | 19:49:27
simone säger:

äsch! du får ju skriva vad du vill i din blogg, den är väl mest till för dig själv och ingen annan… tycker inte att nån har rätt att sätta andra på plats sådär.

Svar: Tack, söt! <3
Snutten

2013-11-26 | 19:52:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback