Testar imorgon!

Okej, okej, okej! Jag tror att jag vet hur jag vill ha det! Antagligen kommer jag att testa redan i morgon. En dag tidigare än vad jag hade planerat. (Egentligen hade jag ju sagt att jag inte skulle testa förrän mensen var sen med typ en vecka, men det går ju inte nu när vi ska åka bort. Eller, visst hade det varit kul att få reda på en graviditet därborta, men känner inte att det är riktigt rätt. Jag kan då inte uppdatera bloggen när jag får reda på det heller.) 
Så, imorgon blir det! BIM+3 testar jag. 
 
Jag hoppas ju såklart att det blir positivt. Att det syns ett stort plus på testet. Jag har redan börjat tänka ut vad som kommer att hända om det blir så. R kommer att vara på jobbet när jag testar, så antagligen blir ni de första som får reda på det. Så efter ett blogginlägg ska jag hoppa runt som en tok och vara skitglad hela dagen. Sedan ska jag bege mig ut för att köpa en plånbok till R. Detta blir hans första present på kvällen när han är tillbaka! Hans andra present blir "strumporna" och testet. Jag kanske t o m hinner köpa ett digitalt test så att det blir MEGATYDLIGT för honom att jag är gravid. Ska försöka få med det på film, det ögonblicket... Tror att det blir rätt speciellt. 
 

Vad gör jag om det blir negativt? Jag blir ledsen såklart. Sedan ska jag ut och köpa en plånbok till R. Jag kommer definitivt INTE filma medan han öppnar den. Jag kommer att undra VARFÖR det blev negativt. Jag kommer undra om jag kanske är gravid ändå. Sedan tror jag att jag kommer att acceptera att mensen är på väg, om än lite sent. Fast, just in case, lär jag köpa nya graviditetstest till resan....
 
Gud, vad jag hoppas på det tidigare nämnda scenariot. Om det blir positivt kan jag kanske ringa in till läkaren och få förklarat hur det går till när man ska vara gravid i detta land. Vad som gäller egentligen. Till vem jag ska gå... Jag vet ingenting sådant... 
 

Men nu ska vi inte hoppa händelserna i förväg. Jag kan väl få testa positivt först! 

Kommentarer
Jennifer säger:

Hoppas och håller tummarna för din skull! Jag testade tre dagar efter BM + 4 och det visade neg, men 4 dagar senare visade sen positivt såååå var lite snabb även om jag trodde att jag var i lagom tid att checka lixom.. :)

Svar: Det är jag jätterädd för! Att det ska visa negativt trots man är gravid! Verkar ändå vara rätt vanligt ju... tycker ändå att BIM+3 ska räcka, men ska nog ha med mig test till resan om mensen uteblir en längre tid.
Snutten

2013-03-18 | 18:18:26
Emelie säger:

Håller tummarna för din skull! Hoppas det gått vägen denna månad. :)

Svar: Tack, söt! <3
Snutten

2013-03-18 | 19:08:02
K säger:

Det är ju antagligen så länge sedan du hade ägglossning, så jag är övertygad om att du får ett fint pluss i morgon :) Det hade varit en sak om du hade haft ägglossning sent i cykeln, då hade det ju inte hunnit gå så många dagar. Jag tänker inte ens skriva som om minus skulle vara ett alternativ ;)

Svar: Det var det inte heller! :D *överlycklig*
Snutten

2013-03-18 | 20:33:04
Bloggadress: http://vrtursnart.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback