Nästa: Indien

Nu åker vi! Jag ska verkligen försöka uppdatera så mycket det bara går, men antagligen blir det inte många inlägg. Ska försöka njuta av den här tiden. Men det känns lite jobbigt att åka just nu. Tänk om något händer? Vem tar jag mig till... Har vi numret till sjukhuset? Att gå igenom ett missfall är inte kul. Att gå igenom ett missfall i Indien (eller vilket annat land än ens egna) är verkligen inte kul. Känner mig säkrare när jag har min läkare här... Usch, jag ska inte tänka på det här mer. Det bara slog mig när jag packade ner tampongerna i väskan. Eller ska man kanske ha bindor i stället? 
 
Nä, nu får det räcka med negativiteten. Nu beger vi oss till värmen. Kommer att tänka och sakna er! Kram! 

Kommentarer
Mandy säger:

Jag förstår att du är orolig, det är jag också. Men kom ihåg att njuta och vara glad också, man får ju inte tillbaka den här tiden igen. Men som sagt ha en en himla trevlig resa nu och njut massor! :-) Kramar

2013-03-20 | 15:47:48
Bloggadress: http://mandyinmakeup.blogg.se
Lin säger:

Ha en underbar resa!! Oron tar lätt över, men unna dig att vara lycklig!! Du har passerat BIM och då sjunker det mf-risken mkt. Du väntar barn, inte missfall (som någon klok sa till mig...)! :) kramar!!

2013-03-20 | 16:30:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback