Gravid!

Igår kväll: 
 
Jag kom hem och kissade. Klockan var 17.30. Tänkte att "nu kissar jag inte mer på den här kvällen så får jag ett fint plus imorgon". Sedan kom R hem och lite senare mot kvällen (20.00) tänkte vi packa ner det sista. Men jag låg i sängen för att jag var såå sömnig så han fick packa lite själv. Jag låg och såg på. Helt plötsligt blev det strömavbrott! Han kom också och lade sig vid mig. Vi råkade somna. Innan dess låg jag och tänkte på om jag var gravid eller inte. Kände att jag blev kissnödig också, men jag ignorerade det och tänkte att det försvinner. Och att jag skulle kissa på morgonen! 
 
Jag vaknade klockan 23 (men jag visste inte då vad klockan var. Jag trodde att det var mitt i natten, typ kl 03). Elektriciteten hade kommit tillbaka. Jag var jättejättekissnödig! Och hungrig! Låg kvar ett bra tag och försökte somna om. Men det gick inte. Då gick jag upp. Tänkte att om det verkligen är 03 på morgonen så kissar jag på stickan nu. Jag låste upp min sminklåda och gick ner med ett ÄL-test och ett grav-test. ÄL-testet hittade jag bara så jag tänkte varför inte testa med den först! Blir det två starka streck testar jag med det andra också. 
 
Gick sakta nedför trapporna och in på toaletten. Höll på att spricka. Jag hittade heller inte koppen jag brukar kissa i. Gaah, så irriterande. Fick ta något annat, vad som helst, snabbt! Okej, så kiss, kiss. Sedan behövde jag läsa instruktionerna. Testade först med ÄL-testet som gav två starka streck! Redan då hade jag börjat försöka riva upp graviditetstestet. Varför är de här så sablans svåra att öppna? undrade jag. Men jag lyckades till slut - med hjälp av tänderna. Dopp, dopp, femton sekunder.  Det blev ett plus. Inte en jättestark linje, men definitivt en linje. Jag kunde se det utan att vända och vrida. Det kom upp nästan direkt! 
 
Gick upp och lade mig i sängen igen. Nu med datorn i knät. Jag var ju tvungen att skriva, att berätta hur det hade gått! R låg och sov fortfarande. Försökte väcka honom med en puss, men det gick inte. Jag ska definitivt köpa ett digitalt test idag. Sedan ska han få sitt livs största överraskning! 
 
Nu har tiden äntligen kommit! Då jag får berätta för honom. Det jag drömt om sedan så länge tillbaka! Shit, jag är gravid. Och vi ska ha barn! 
 
 
Tack för all er stöd genom denna svåra tid! Nu börjar en helt annan sorts längtan! 
Och haha! Mina bröstvårtor hade rätt! Yay, for my nipples! 

Kommentarer
Anonym säger:

åh, massa grattis! jag är avis som bara den men så himla glad för din skull då jag har följt din resa=) längtar efter att få höra hur du berättade för R!

Svar: Din tur kommer snart, hoppas jag! Och då skriver du en kommentar här på bloggen så att jag kan glädjas med dig såsom du glädjs med mig! Tack för det, kramar!
Snutten

2013-03-19 | 10:35:04
Lin säger:

Jag är fortfarande i extas!! Så underbart roligt!! Ska bli så kul att fortsätta följa dig och hur din mage kommer växa (kommer ihåg att du tog före-bilder i höstas) :) skriv sen hela storyn om hur du berättade för R och hans reaktion! Han kommer bli överlycklig!! :D

Svar: Han kommer bli helt sjukt glad! Kan inte vänta till att få se hans reaktion!
Snutten

2013-03-19 | 11:28:47
Sussi säger:

Åh, vad spännande! Vill läsa =)

2013-03-19 | 12:23:03
Bloggadress: http://www.tussilulls.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback