Berättat för R

Jag har nu äntligen kunnat berätta för R. Hade gråten i halsen hela tiden. Han blev helt SJUKT glad. Först drog han ut strumporna. Jag sa sedan att det finns något annat i påsen också. Då tog han upp testet. Instruktionerna fanns också i, och han började jämföra. Jag älskar hur hans ansiktsuttryck ändrades när han väl förstod att han skulle bli pappa. Det var så underbart att kunna berätta för honom. Jag berättade ALLT för honom. Hur jag tagit det första testet på natten. Hur strecket var borta på morgonen. Hur dagen släpat sig fram. Han blev så glad. Vi stod och höll om varandra sååå länge. Lyckades faktiskt fånga ögonblicket på film, och jag kollar igenom den nu. Aaaah, så glad jag är jag kunde filma det. 
 
Trots lyckan nämnde jag att det fanns en risk för missfall och att jag helst inte ville berätta för någon än. Han sa att han skulle ha det jättesvårt att dölja lyckan. Jag förstår det... det syns verkligen på honom när han är riktigt, riktigt glad! Alla märker av energin. Men jag sa till honom att verkligen försöka hålla det hemligt ett litet tag till. Och att vi ska avslöja nyheten med lite presenter, så blir det något minnesvärt!
 
Han var sååå glad! Han sa att det var perfekt timing och att han skulle njuta av semestern jättemycket nu. När vi legat och pratat ett tag säger han slutligen: "jag sa ju att det var någon som sparkade!" Jag skrattade! Nu ska vi ut och fira. Det blir till något café här i den lilla staden. Och lite planering. Och en massa drömmande. Ni anar inte hur skönt det är att ha berättat ALLT för honom nu. Känns underbart. Och nu känns det lite mer "på riktigt". 
 
Testet tog jag kvart i sex. Det dröjde ett tag innan linjen kom fram. Faktiskt ganska länge. Jag blev orolig att jag kanske inte var gravid trots allt. Men det är jag! Linjen kom fram till slut! Lycka! Jag är på smällen, ju! 
 

 

Kommentarer
Lin säger:

Ja, du ÄR på smällen!! :) åter igen: underbart!! :)

2013-03-19 | 20:02:12
Malin säger:

Tjohooooo!! Gud vilka fantastiska, fina, underbara sträck :D och nu kan du ändra din presentationstext också, för du har en bebis i magen! En Snutten och R-bebis :D

Svar: Såå sant! Det ska jag göra! Tack för påminnelsen!
Snutten

2013-03-19 | 21:38:47
Jennifer säger:

Grattis till + et :D

Svar: Tack, fina!
Snutten

2013-03-20 | 07:18:36
Sussi säger:

Åh så underbart att läsa! Gud så roligt det ska bli att få följa din fantastiska resa! Kramar.

Svar: Det ska bli underbart att få blogga om den! Kram!
Snutten

2013-03-20 | 08:54:16
Bloggadress: http://www.tussilulls.blogg.se
Emma säger:

Åhhhh äntligen!!!!!!!!! Superstort grattis!!! Jag blev så glad när jag såg det här! Underbart!! <3<3<3 Jag sitter här och myser med vår bebis nu som äntligen kommit ut, kan du förstå att om 8 månader så sitter du och myser med din!

2013-03-27 | 12:28:24
Bloggadress: http://minbebis.com/blogg/emmaemma/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback