14 Mars

Hej, fina! 
 
För inte så längesedan fick jag en hemsk värk i magen. Det var så illa att jag låg framböjd på sängen och ramlade på sidan till slut. Den avtog och R tittade på mig med förskräckelse. "Jag tror att jag ska få min mens snart", sa jag till honom. "Neeeej?", sa han. Men det verkar så. 
 
Vi tar flyget till Indien den 21 mars från Frankfurt. Men redan kvällen innan beger vi oss mot Tyskland. Så jag hade tänkt att testa dagen dagen vi åker så att jag hinner uppdatera bloggen. Jag vill ju inte leave you guys hangin' och undrande. Det förtjänar ni inte, med tanke på den stöd jag funnit från er fåtal läsare.
 
Detta är planen, dvs, om mensen inte kommer. Då testar jag alltså på BIM+4. Det tycker jag är ganska bra. Om det visar negativt kommer jag nog köpa lite fler test att ha med på resan kanske. Jag hoppas ju dock att det ska visa sig vara positivt. 
 
Jag ska försöka uppdatera bloggen, men min mobil har lagt av och jag vet inte om jag hinner fixa den eller köpa ny. Två och en halv veckas bloggpaus blir det. Det blir la RIKTIGT jobbigt om jag nu är gravid. Då vill jag ju skriva ner vad jag känner och hur det är.. Ska ha med mig en anteckningsbok och försöka uppdatera bloggen med anteckningarna när jag är tillbaka. 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback