Storsatsning

 
Jag vill vara graviiiiiiiiid nu!!!
 
Jag har bestämt att denna månad ska vara storsatsning. Jag vill bara att det ska ske fort, fort, fort nu. Jag vet inte om det var de (hundratals) frågor jag fått under bröllopet om när VI skulle ha barn eller om det var just för alla de små barnen som sprang runt lite överallt, som jag blivit helt babygalen. Men det är bra att det håller i sig, för tidigare har jag inte varit så pepp på att börja. Men nu längtar jag. 
 
 

Kommentarer
Malin säger:

Då önskar jag er stort lycka till! :)
Satsa på ägglossningstester?
Kram

Svar: Jo, det borde jag nog göra snart. Använde det inte för att jag trodde att det skulle gå snabbt. Haha. Ha. *gråt* :P
Snutten

2013-07-02 | 21:11:18
Lin säger:

Hmm, konstigt. Mitt inlägg försvann.. Aja, go for it! Nu j*vlar ska det ta sig!! ;)

Svar: åååh, det hoppas jag! :D
Snutten

2013-07-03 | 16:38:52
Malin j säger:

Hej! Insåg att vi är två Malin som kommenterar på din blogg (inte för att jag superofta kommenterar men ändå :p)
Tänkte bara säga hoppas det går vägen denna månad för er! Och undrar som den andra Malin, äl tester eller inte?
Jag och min pojkvän har försökt nu i 9 mån och varje gång någon frågar när vi ska skaffa barn känner jag hur mitt psyke blir lite mer knäckt för varje gång, men det måste ju vara ännu värre för dig/er med tanke på missfallet.. Skickar styrka till dig, det krävs fan en del för att man ska orka varje månad, varje neg test och alla frågor! Kämpa på, detta blir Er månad, och vår!!!!

Svar: Ah! Det visste jag inte! :D
Jag blir också knäckt! Inte precis just då, men senare när man gått och lagt sig och tänker på alla frågor... Såå jobbigt. På resan var det en kvinna som bara "nu borde du skaffa barn", som att det är så lätt.. Känns som att jag är den enda tjejen i min omgivning som har problem med att skaffa barn. :(

Vill gärna följa din resa mot en graviditet! Skaffa blogg! ;) Kram på dig!
Snutten

2013-07-03 | 20:20:36
Malin säger:

Folk kan säga så ogenomtänkta saker ibland! Jag har tänkt på detta bloggskaffande, jag borde fixa en! Vet själv hur skönt det är att läsa andras om deras oro, tankar och stress. Helt plötsligt känner man sig inte så ensam och konstig i detta barnaskapande ;)

Svar: Gör't! Du kommer ha en besatt följare i alla fall! ;)
Snutten

2013-07-04 | 07:39:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback