Urinvägsinfektion?

Gah, det är med himlande ögon och en massa suckande som jag skriver rubriken till dagens första inlägg. Jag kissade i morse och det gjorde ont mot slutet! Dessutom luktade kisset illa. Jag har haft urinvägsinfektion en gång tidigare så jag VET hur det känns. 
 
Igår kväll kunde jag känna att det gjorde lite ont. Men det luktade ingenting så jag ignorerade det. Men i morse (och senare) blev jag säker på att det faktiskt är UVI. 
 
Är det något som påverkar en chansen till en/påbörjad graviditet? Någon som vet? 
 

UPDATE:  
"Urinvägsinfektioner har förknippats med ökad risk för missfall, låg födselvikt ochunderburenhet, så om du misstänker att du kan ha en urinvägsinfektion är det bra att söka hjälp nu."
 
 
Fan, fan, fan! 

Kommentarer
Lin säger:

Ska försöka lugna dig lite, men jag vet hur det är.. man är orolig och trött på de hinder som uppstår...

MEN, du är faktiskt inte gravid ännu. Utan hade du ÄL för någon dag sedan så är du rent tekniskt inte gravid förrän om tidigast 1 v.
Går du till läkaren idag/imorgon och får penicillin så är du frisk på 4-5 dagar. Alltså är det ingen fara.
DESSUTOM, eftersom jag själv hade förhöjd äggvita i urinen i början av graviditeten (vilket kan tyda på UVI), så förklarade BM för mig att urinvägsinfektion KAN bli farligt för en graviditet om man går med det länge så att det går upp i njurarna. Om du upptäckte din UVI igår/idag så är det ju absolut ingen fara!
Men dra inte ut på det, utan besök läkaren så fort du kan och förklara dig situation så att du får penicillin!

Kram!

Svar: Tack <3 Det lugnade ner mig faktiskt! Har bokat tid till ikväll hos läkare, hoppas att de ger mig något. Men tidigare har det bett mig vänta en vecka för att se om det går över "av sig själv". Jag hoppas dock att jag får penicillin på en gång nu.
KRAM!
Snutten

2013-01-31 | 13:18:37
Bloggadress: http://babybake.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback