v8+5

Jag tog mig igenom gårdagen. Jag har aldrig tagit mig såhär långt in i en graviditet. Det jag upplever från och med nu är allt nytt. Jag ser fram emot detta. Med rädsla och oro tar vi nästa steg. Samtidigt är jag otroligt hoppfull och glad. Och tacksam. Tänk att vi till slut fick det där plusset. Det där strecket har tagit mig så långt. Ända in till vecka 9. Det strecket har blivit en bebis.. En bebis som börjar se ut som en människa. En bebis som är mer än 2 cm långt. 
 
Brösten gör ännu ondare nu. Bröstvårtorna fortsätter att göra ont men på ett helt annat sätt. Jag har "bra" och "dåliga" dagar. De bra dagarna är jag oroligare. Jag är rädd för ma. Men jag har känt lite växtvärk då och då. Nja. Två gånger/vecka. Det är tröstande. Då vet jag att det finns något som faktiskt VÄXER därinne. 
 
 

Kommentarer
Lin säger:

Du har aldrig tagit dig så här långt, och du kommer gå hela vägen!! Tänk att det nu ligger en liten böna och gror i dig... En böna som kommer bli en perfekt bebis! Det är bannemej fantastiskt! Blir lika förundrad varje gång jag försöker förstå att Lukas en gång varit en sån där böna...

Svar: Aaaw! <3
Snutten

2013-12-03 | 22:06:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback