Stan

Idag ska jag och R ut på stan. Det är så mysigt med julbelysning och varma caféer. Jag har varit sugen på tårta sedan ett par dagar tillbaka. Sedan måste vi fira att det går så bra i gravditeten och att det äntligen går bra i min utbildning också. Skönt att ha en ledig dag. Vi har i princip bara hållt på med renoveringen från morgon till kväll i ett par dagar. Många byggmänniskor har också stampat runt i huset och det tar ju lite på nerverna. 
 
Önskar er en mysig kväll!! Puss! 

Kommentarer
Hanna säger:

Hej!!
Jag har precis hittat till din blogg och fastnat direkt :) Men nu undrar jag bara (vet att ni vill vara anonyma, men tänkte ändå fråga) hur kommer det sig att ni bor i Belgien? Hur träffades du och din man? Vad utbildar du dig till? Ska ni bo i Belgien för alltid eller vad är planen, om ni har någon?
Tycker det är extra roligt att du bor utomlands eftersom jag själv gör det, så det hade varit jättespännande att höra lite mer exakt varför ni är där och vad ni sysslar med osv :) Hoppas detta inte känns alltför privat, men förstår ändå om du inte vill svara, så ingen press :)
Lycka till med allt, och jag ser fram emot att fortsätta följa dig/er :)

Svar: Tänker ta svaren i ett inlägg! :) Vilket land bor du i?
Snutten

2013-12-09 | 20:57:55
Hanna säger:

Spännande!! :) Jag bor i Skottland sen lite drygt 3 år tillbaka, och kommer nog stanna här minst ett år till, sen får vi se vart det blir :) Inte tillbaka till Sverige än på ett tag iaf, men kanske i framtiden.. Det är därför det också är kul att höra hur det är för svenskar som skaffar familj utomlands, det kanske är jag om nåt år, vem vet ;) Ser fram emot ditt inlägg! Kram

2013-12-10 | 13:20:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback