Tjugosjätte Augusti

Tack för stöttande kommentarer. Gick verkligen sönder denna gång, men nu är jag är tillbaka... lite mindre ledsen. Nu har jag i alla fall tagit min första tablett av bisolvon. Kommer bara att testa denna månad, för jag vill inte förlita mig på ett läkemedel som inte ens är till för att bli gravid.

Syskonen har också åkt hem så nu blir uppdateringen som vanligt igen. Det var väldigt skönt att de var här så slapp jag tänka på mensen. Fast jag hade hemsk mensvärk och så hade vi grillfest och paddling. Men ett par paracetamol senare så var det värsta över. Annars hade jag säkert legat i sängen hela helgen och svorit högt åt superfertila tonårstjejer. Bajs på dem.

Nu ska jag ut och jogga. Hoppas ni har en trevlig dag.


Kommentarer
Jenny säger:

Ett litet tips bara. Min Gyn sa att man inte ska äta Ipren utan Alvedon eftersom Ipren och liknande substanser gör att ägget får svårare att fästa i livmoder. Så vid huvudvärk och liknande, satsa på alvedon :) lycka till den här månaden och hoppas att bisolvonen hjälper!

2013-08-26 | 15:33:17
Jenny säger:

BTW,patacetamol är ju samma som alvedon så du kanske redan hade koll på det :P kanske bara nyheter för mig.

Svar: Jo, det har jag också läst! Kör helst inte på mediciner alls men måste ja så blir det paracetamol.
Snutten

2013-08-26 | 15:35:22
Emmis säger:

Härligt att du är tillbaka! Skulle också många gånger vilja gorma om superfertila tonårstjejer och oönskade graviditeter, var i sjösikkeland har rättvisan hängt sig?!? Nu just är jag så skengravid som aldrig förut. Mår illa 2 dagar efter ägglossningen, skiten når nya höjder! Usch så trött man kan bli på allt ibland :( Kram

Svar: Hoppas ändå att det är nåt i magen! Håller tummarna hårt för oss! Kram!
Snutten

2013-08-26 | 21:15:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback