La Belgique

Je suis revenue. Tillbaka. Det har varit ett par ordentligt fina dagar. Jag har verkligen njutit fullt ut. Kom tillbaka i morse och sitter nu på Rs kontor. Pratade lite om äl-testerna. Jag har tyvärr inte haft något max-utslag på testerna hittills, men jag hade räknat med att jag skulle ha ägglossning igår/idag. Vi får väl se hur det blir idag... Mitt starkaste streck fick jag faktiskt första dagen jag testade, i torsdags, för fyra dagar sedan. Då hade jag även äl-ont i magen. Sedan har det blivit svagare. Så jag är rädd att jag missat ägglossningen, men jag ska fortsätta testa i ett par dagar till. 
 
Tack förresten för era kommentarer. De hjälper något otroligt, eftersom att jag är nybörjare på det här med att kissa i en kopp. Snart ska jag testa igen, och jag håller tummarna för att det blir ett positivt test. Kram på er! 

Kommentarer
Lin säger:

Oh no, hoppas inte ni missade äl! Men ni hann kanske mysa till det någon dag innan? :) aja, fortsätt testa ändå, den kanske är någon dag sen denna cykeln! Jag följer med spänning! Kramar!

2013-08-12 | 15:39:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback