Krokodil

Är det bara jag som blir så sur efter att jag fått min mens att jag knappt klarar av att ta min folsyra? Jag känner liksom bara att det inte spelar någon roll alls för jag kommer ju ändå aaaaaldrig bli gravid. Men nu är mensandet slut och snart blir det äl-test. Hade tänkt ta de cykeldag 13 eller 14 istället denna gång. Hoppas att kunna "SE" ägglossningen. Jag ska fånga den på bar gärning. Känns verkligen som att det är nån stor krokodil jag jagar, eller nåt. 

Kommentarer
Cina säger:

Hej! Hamnade i din blogg av en slump, försöker själv bli gravid :)
Tänkte att det kanske kan vara en idé att kolla upp din mans spermier, eftersom ni har försökt så länge. Hoppas ni lyckas snart!

Svar: Tror faktiskt att vi får ta och göra det snart. Kram!
Snutten

2013-08-29 | 15:14:37
Jenny säger:

Jag skulle rekommendera att börja kolla ännu tidigare. På mina test står det att man ska börja på dag 12 om man har en cykel på 30 dagar. Det är ju helt normalt att ägglossningen kommer mellan 12-16 dagar innan mens, och det kan säkert komma ännu tidigare. Jag började testa tidigt första gången med testen för att vara säker på att inte missa, den här gången började jag lite senare eftersom ägglossningen brukar vara ganska stabil hos samma person.

2013-08-29 | 15:30:01
Jenny säger:

Sen kan ju testen ge utslag så tidigt som 48 timmar innan själva ägglossningen också :)

Svar: Bra tips! Jag börjar redan om ett par dagar då, så är jag säker på att jag inte missat den. Kram!
Snutten

2013-08-29 | 15:30:40
Sandra säger:

Jag skulle precis säga det som Jenny sa tidigare, testa iaf tre dagar tidigare! endel har sin ägglossning tidigt i cykeln, och eftersom din förra ägglossning verkade vara tidigare än du beräknat så är det ju inte till din nakdel att testa tidigt! Det vore ju väldigt tråkit om du skulle missa ägglossningen...Lycka till! :)

Svar: Jag ska ha sönder någonting om jag missar ägglossningen nu. På riktigt alltså. Tack!
Snutten

2013-08-29 | 18:22:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback