Cykeldag 15

Jag skriver från svensk mark just nu! Wihu! Och mitt paket har kommit. Pappa var jättenyfiken på vad det var och typ nästan öppnade. Men jag sprang upp (till mitt f.d. rum) med paketet. Jag berättade dock för mamma att det var graviditetstest och att jag kände att det var bra att ha hemma ifall att min mens var sen. Utelämnade äl-testen och det faktum att vi försöker på riktigt. Vet inte varför jag inte kan förmå mig att berätta... Är jag rädd för att hon inte ska förstå?
 
Så jag tänkte testa med första äl-stickan i morgon. När är bäst att testa? Fan, kommer bli så stressad om det är positivt. R kommer inte hit förrän på fredag. Men normalt ska jag ha den om tre-fyra dagar. Nu ska jag sova! Har varit vaken sedan 04

Kommentarer
jenny säger:

Det brukat finnas en bra instruktion i dom. Tänk bara på att inte bli för stressad om det inte visar något den här månaden, testen ger ju utslag så tidigt som 24 timmar innan man har ägglossning. Här man 32 cykeldagar ska man enligt mina test börja på dag 15. Men det är säkert lite marginal på det. Det kan ju råka vara så att man testar för sent. Mina test gav utslag 1 dag tidigare än väntat den här månaden, men hann fortfarnade använda en del test innan det gav resultat :)

2013-08-07 | 22:38:33
A säger:

tror man ska testa på morgonen för bäst resultat, men det står nog på förpackningen också :) lycka till nu!

2013-08-08 | 07:12:53
Lin säger:

Med vissa test ska man INTE testa med morgonurin utan mitt på dagen efter att ha hållt sig fyra timmar. Läs instruktionerna! Med clearblues var set enkelt: kissade m morgonurin direkt på staven. Med stickorna måste du kissa i en behållare och sen doppa stickan när urinet är rumstemp. Men som sagt, läs instruktionerna så det blir rätt :) lycka till!!

2013-08-08 | 07:26:29
Inger säger:

Jag använde mig utav de testen och testad lite olika timmar på dagen. Visade ändå om jag hade äl eller inte, super bra test enligt mig :) man fick ett ljusare streck brevid om det var på "g" och när man väl hade det så var det ill rött :) hoppas du förstod vad jag menade, men som de andra skriver så står det tydligt och bra i bruksanvisningen :) Lycka till!!

2013-08-08 | 18:17:31
Bloggadress: http://sweetbabyboy.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback