Beställa?

 
Eftersom att jag är ny på det här med tester och så tänkte jag bara fråga er lite smartare människor hur många jag egentligen borde beställa... Det är mest ÄL-testen jag funderar över. Hur många lär jag behöva? Aker till Sverige ungefär tre gånger om året, så då borde jag beställa så att det räcker i åtminstone fyra månader. Men kommer jag att använda ett helt set varje cykel?
 
 

 
Med gravtesten har jag endast tänkt testa när BIM är förbi. Ska i alla fall försöka att låta bli att testa innan BIM. 15x borde väl räcka? Hur gör/gjorde ni? 
 

 

Kommentarer
Jenny säger:

Jag testade äl-test första gången den här cykeln. Köpte ett 14-pack med RFSUs test. Använde knappt hälften. Så ett 14-pack borde räcka 2 månader. Jag har tänkt testa 1 månad till men om jag får ägglossning ungefär samma dag i cykeln nästa månad tänkte vi nog fortsätta försöka utan, med hjälp av kalender.

Gravtest vet jag inte...känns inte som att det kommer behövas så många om du testar efter BIM, för är du inte gravid kommer ju mensen troligen hinna komma innan du behöver använda ett test. Själv kör jag på Clearblue digital. Kostar lite mer, men jag vill vara helt säker på att jag inte ser spökstreck eller liknande som man har läst om. Tänker också testa flera dagar efter BIM så tänker att det inte kommer att bli så dyrt eftersom min cykel är väldigt jämn och alltid 30 dagar.

Hoppas att det hjälpte lite i alla fall :)

Svar: Hjälpte jättebra! Tack! Jag får liksom en idé av hur mycket jag behöver. Kram!
Snutten

2013-08-05 | 20:37:07
Inger säger:

Ett litet tips bara. Testlagret.se brukar ha billiga test och olika erbjudande så man både får grav.test och äl.test för en klumpsumma :)

Svar: AH! Hittade det paketet på deras hemsida! Jättebra tips!
Snutten

2013-08-05 | 22:09:52
Bloggadress: http://sweetbabyboy.blogg.se
Lin säger:

Jag beställde med från testlagret.se. Som jag berättat tidigare så använde jag mig av clearblues, men de är ju lite dyrare. Tyckte ÄL-stickorna var krångliga o dessutom lätta att feltolka. Men de kanske funkar för dig! :) anyway, jag använde ca 5 stickor/stavar per cykel.

2013-08-06 | 04:10:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback