Symtom

Dagen blir bara bättre och bättre. Jag blöder inte längre och jag typ nästan kräktes nyss. Reste mig för att gå på toa men kände ett starkt illamående skölja över mig. Visste inte vad jag skulle ta mig till. Skulle jag kräkas, eller skulle jag äta något? Att må illa och försöka få i sig något att äta är absolut inte det lättaste, det kan jag ju direkt säga. Men några cashewnötter gjorde susen och jag ska försöka mig på att resa mig från sängen igen snart. 
 
Är otroligt tacksam för de små symtomen som tyder på att lilla lever där inne. Jag tror nog att jag lär gå på en kontroll innan den i vecka 12. R säger att ingenting kommer att hända bebisen, och att jag ska sluta vara orolig. Han menar att det inte alls är svårt att vänta tre veckor på nästa kontroll. Jag hoppas att det går snabbt till vecka 12. Vill lämna trimester ett, den är inge rolig längre. 

Kommentarer
Lin säger:

Yay, kräk!! :)
Ja, första trimetsern avklarad är väl mål 1? Man får ha små etappmål! Men ta nu varje dag som den kommer och var glad för att dina symtom gör sig påminda :)
Så skönt att du slutat blöda! Sade de vad blödningen berodde på egentligen? Något blodkärl som brustit, eller?
Kram!

Svar: Nä, hon sa att det var "svårt att säga", och att jag bara ska utgå från det vi ser på skärmen - dvs att hjärtat slår och att bebis växer som den ska... Enklare sagt än gjort. Jag har velat fram och tillbaka till vad jag tror det är som pågår i kroppen.
Snutten

2013-04-15 | 19:32:28
Bloggadress: http://babybake.blogg.se/
HCS säger:

Åhh Grattis till graviditeten!! Har inte varit in här på ett tag. Lider fruktansvärt med dig, det är så jobbigt med sån oro. Jag håller tummarna stenhårt för att allt är går bra! kram

Svar: Tack. Jag hoppas också att allt ska gå superbra! Kram!
Snutten

2013-04-16 | 09:26:29
Bloggadress: http://bebismagen.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback