När ska jag graviditetstesta?

Gud vad blödig jag har blivit! Shit, jag grät nyss helt oväntat av ett videoklipp på min pappa. Saknar honom så. I alla fall... På vägen hem gick jag genom stan, skulle köpa en present till Rs syster som fyller år på måndag. Gick in i en butik där det även fanns graviditetstest. Jag hade bråttom men var ju självklart tvungen att stå där och kolla. Jag skulle nog köpt om det inte var för att en i personalen packade upp grejer som självklart skulle ligga precis under testerna. 
 
Men det är lika bra. Jag behöver de inte ännu. Jag ska se om mensen kommer först. Ska vi sätta ett datum för när jag ska testa? Vilket i sådana fall? Jag tänker mig typ 2 oktober. Då är det BIM+4. Vad tycker ni? Behöver verkligen råd! 

Kommentarer
Linda säger:

Det bästa är nog att läsa på testet hur många dagar efter BIM man ska testa. Tror det kan variera. Men många kan få plus flera dagar innan BIM. Det beror på hur mycket hormon man hunnit fått i kroppen

Svar: Jo, det kommer jag naturligtvis att göra. Eftersom min mens är lite rörig med +/- 2 dagar tänkte jag att det kanske är bättre att vänta utifall den kommer. Så slipper jag lägga ner pengar och energi på att testa mig innan.
Snutten

2012-09-27 | 20:47:52
Bloggadress: http://lindatunstrom.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback