Testdags

Natten var lång, kunde till en början inte sova alls och var skitirriterad på R, som satt och jobba och skulle röra sig hela tiden. Stackarn. Insåg redan då att jag inte alls var rättvis men bad honom sätta sig vid skrivbordet istället. 02.45 vaknar jag. Och jag mår illa. 
 
Jag förstår inte alls varför. Ligger kvar i sängen men jag är verkligen klarvaken. Så trettio minuter senare tar jag ut mitt graviditetstest och går sakta nerför trapporna. Kunde knappt hålla mig, alltså bokstavligen! Detta var verkligen mycket koncentrerat urin. 
 
Gjorde allt som man skulle, men den andra linjen dök inte upp. Inte ens en antydan till en linje. 
 
Så jag gick och la mig igen. Och precis som jag förutsett började jag fundera på alla möjliga orsaker till varför det var negativt. Började planera mitt nästa steg. Så jobbigt. Innan jag somnade tänkte jag: Nä, jag är väl inte gravid denna månad då. Jag får vänta ut mensen och så börjar vi på nytt. 
 
Lite besviken är jag. Men hoppet är ju faktiskt inte helt ute (hatar att tänka så). Om mensen inte kommit till nästa vecka tar jag det andra testet också. 
 
Berättade för Petra om att jag ska ta dessa test. Sa att jag fick ett väldigt bra pris! 2 för 50! "Ja, nästan för bra", svarade hon. Gud, vad jag hoppas att hon har rätt. 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback