Söndagsmys

Jag sa ju att jag skulle berätta för R om det inte gick denna månad! Vill ju gärna att han ska vara delaktig från första början. Jag funderade över hur jag skulle berätta det här... men jag behövde inte fundera länge till.
 
 
I sängbordets nedersta låda låg g-testet som jag tog i fredags. Hade glömt att slänga det och plötsligt stod R där med testet i handen och undrade vad det var.
 
Jag: Eh, det där är en... termometer!
R: Va? Vad konstig.
Jag *tar testet*: Hehe, ja.
R: Vad står T och C för?? (Test- och kontrollrutan).
Jag: ...temperatur och.. celcius! 
 
Och sedan började jag skratta. Jättemycket. Kunde själv inte fatta vilken skit jag satt och hittade på. Han fattade ju att jag skojade (tror jag). Drog ner honom i sängen och han frågade om och om igen: "Vad är det där för typ av termometer?" Och då skrattade jag bara ännu mer. Jag trodde att HAN skojade, för det var så konstigt att han inte hade någon aning om att det var ett graviditetstest. Och jag svarade om och om igen att "du vet vad det ääär!".
 
Så till slut sa jag som det var. Det var ett test för att se om jag var gravid. Men det är negativt. Han visste verkligen inte att det var det han hade hållit i. Jag sa att jag hade varit en vecka sen med mensen och jag trodde att jag kunde varit gravid. Han var lite chockad, tror jag. Ställde en massa frågor. T ex om jag faktiskt kunde ha varit gravid. Det sa jag att jag mycket väl kunde varit för att jag inte räknat dagar som jag skulle. Och vi hade sex innan ägglossningen. Sen frågade han om jag hade kvar något test. Och jag sa ju som det var. Lättsamt sa han att det var jättebra för de skulle komma till användning nästa gång! 
 
Vi kom överens om att vi skulle försöka nu. Och han blev så gosig och underbar som alltid! Låg i en halv evighet med våra pannor klistrade mot varandra. Jag tror att han blundade... men jag vet inte, för jag hade i alla fall mina ögon stängda. 
 
 
Så! Nu har jag berättat om allt och det ska bli underbart att dela detta med honom. MEN! jag vill inte dela med mig av alla symtom och liknande. Det blir nog bara jobbigt för honom om det visar sig vara ett negativt på testet. Så vi tar ministeg tillsammans mot vårat mål. Och jag väljer att sätta fokus på att det definitivt inte kommer att ta sig på en gång! Det gör det ju oftast inte. 
 
Kram på er! Jag hoppas ni haft en underbar helg!

Kommentarer
Lin säger:

Vad härligt! :)

Och jag stöter och nöter inte heller mina symptom med min man, det besparar jag honom från. Ibland är han dock gullig och frågar själv och då får han förstås veta... men hade jag inte hållt tillbaka så hade jag nog tjatat hål i huvudet på honom... :P

2012-10-07 | 19:42:44
Bloggadress: http://babybake.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback