ÄL +7

Gästerna som var här igår hade med sig ett litet barn på snart 2 år. Min svägerska älskar barn, hon leker med de tills DE inte orkar mer. Hon tröttnar däremot aldrig. Jag lekte med sötongen också, men eftersom jag var värd kunde jag inte ge honom mer tid.
 
När de har gått säger svägerskan: "ååh, kan inte du göra en bebis snaaaart!" Det var ingen fråga direkt, utan en önskan från hennes sida. Jag vet att de flesta väntar. Alla har ögonen för det där paret som gifte sig för mer än två år sedan... Som har hem och hus och bra jobb.. men varför inga barn? 
 
Det spekuleras och diskuteras. Jag har aldrig brytt mig, men nu när man planerar och vill... Då känns de där orden mycket mer. 
 
Igår pratade R med min mamma också på telefon. Indirekt berättade han att vi planerade inför framtiden. Skulle velat se mammas ansiktsuttryck när hon fått höra detta.
 
Jag längtar till en bebis... Jag längtar till att uppleva allt som hör till. Och jag hoppas att det gick denna månad. Även om jag inte har några som helst förhoppningar just nu. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback