14 Juli

14 Juli alltså. Jag hoppas innerligt att detta är sant! Den 14 Juli har jag och R varit gifta i tre år! I år sa han att nästa år ska vi vara tre! Det var då jag fortfarande velade. Det skulle vara helt underbart om det faktiskt blev så nästa år! Vilken underbar tajming! 

Kommentarer
Jonna säger:

Hej! Har följt din blogg sedan någon vecka nu, himlans trevligt. Nu är det så att jag är nästan bombsäker på att jag är gravid (beräknad förlossning 10e juli). Idag fick jag svar att jag kommit in på sorbonne (börjar nästa höst). Är student, 23 år, barnlängtande och lyckligt gift. Jag vet faktiskt inte varför jag lämnar den här kommentaren, eller jo, jag kan inte berätta för någon annan förutom min man såklart (vi ska ta testet på onsdag..). Jag känner mig så bortskämd och samtidigt så kluven.

Jaja, jag håller tummarna för dig i alla fall och hoppas att vädret är finare hos dig!

Svar: Vågar inte mig på ett grattis till graviditeten riktigt ännu, men grattis till att du kommit in på Sorbonne (universitetet i Paris, va? Ska du flytta dit?)! :D Berätta gärna hur det går nu på onsdag! :D Spännande! .
Tycker inte du ska känna dig kluven! Allt går om du vill! Tack för att du håller tummarna för mig! Och mysigt att ha dig här inne på bloggen! :)
Snutten

2012-10-29 | 15:01:11
Lin säger:

It's meant to be!! Hade varit extra roligt att följas åt tillsammans! :)

Svar: Defintivt! Det skulle vara otroligt kul!
Snutten

2012-10-29 | 16:54:46
Bloggadress: http://babybake.blogg.se
Mamma Wild ❤ säger:

All lycka till till er! :} Kram

2012-10-30 | 07:44:10
Bloggadress: http://mammawild.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback