Glad!

God morgon! Idag är jag himla glad! Har ingen aning om varför dock. Oj, det kanske har att göra med att jag och R kommer att bo själva igen innan veckan är slut! Aåååh, underbara dag! Varför kom du inte tidigare? Sedan kanske det har och göra med att jag ska bli gravid snart! Och vi får en skrikande, gråtande alldeles underbar bebis! 
 
 
Idag ska jag vara himla snygg hade jag tänkt mig! Jag är nyduschad och ska iväg till skolan men innan dess ska det sminkas och fönas och bytas kläder och annat tjejigt som jag helst inte håller på med. Allt detta ska jag göra med MUSIK på högsta volym! Och så ska jag ta min folsyratablett! Och dansa! Jag har saknat att dansa. 
 
Jag brukade ALLTID dansa på morgonen, med musik på. Ja, de dagar jag började sent och R gick tidigt i alla fall. Numera dansas det aldrig. Sååå synd. Jaja.
 
Jag köpte hörlurar till min mp3 (ja, jag använder fortfarande min antika mp3 från 2009) igår, så nu kan jag lyssna på musik på mina långa promenader också! Yihoo! Idag är jag glad... nämnde jag det? 

Kommentarer
Lin säger:

Åh, vad härligt!! Njut av dagen och sprid ditt leende till andra! Det gjorde du till mig iallafall! :)

2012-11-14 | 13:05:13
Bloggadress: http://babybake.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback