Dröm

Jag hade ingen rolig dröm i natt. Det var nutid, dvs, jag låg på ÄL+10. Och velade mellan om jag skulle testa eller inte testa. Det var så konstigt... Rs bror och hans tjej (han har ingen tjej egentligen, men hans tjej i drömmen) kom och berättade för mig att de var gravida. Hon hade precis tagit ett graviditetstest. Och istället för att bli glad så blir jag sjukt deprimerad. Hittills har jag ALLTID varit glad när folk berättat att de är gravida, osv. Men i drömmen blev jag alldeles förkrossad...
 
Det var ju liksom MITT barn som skulle bli första barnbarnet och vi hade ju försökt så länge (inte så länge alls). Så jag gratulerar, men jag kan inte fejka gratulationen... Så jag berättar att jag ligger på ÄL+10 och funderar på att testa. Så hon nästan tvingar mig till ett testet. Vi går alltså in på toa, och gör testet. Det blir ett positivt! Det blir TRE streck (wtf?) och svågern går och berättar för R... Jag blir ju jätteledsen för jag ville ju berätta på mitt sätt! Det mesta går alltså fel.
 
Jag frågar till när hon är beräknad.. 8 juli tydligen. Och jag en vecka därpå. Och troligtvis blir inte mitt barn det första barnbarnet och det blir inte alls lika speciellt som jag tänkt mig.
 
Jag vet ju hur dumt det låter nu... Men i drömmen var jag verkligen ledsen. 
 
 
Så när jag vaknade var jag jättekissnödig. Hann inte låsa upp boxen med g-testerna. Sprang ner och kissade.. Jag tror inte att jag skulle orka se ett minus på stickan riktigt ännu. Kanske i morgon. Just nu känns det inte alls som att jag blev gravid. Så jag inväntar mensen just nu.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback